SONOFF ZÁKLADNÉ R3 Smart WiFi Prepnúť Svetlo Časovač Podpory APP/LAN/Hlas Diaľkové Ovládanie DIY Režime Pracuje S Alexa Domovská stránka Google

€6.98


SONOFF ZÁKLADNÉ R3 Smart WiFi Prepnúť Svetlo Časovač Podpory APP/LAN/Hlas Diaľkové Ovládanie DIY Režime Pracuje S Alexa Domovská stránka Google

Popis:

Toto je WiFi Smart Switch s DIY schopnosť, ktorá umožňuje ovládať pripojené zariadenia cez eWeLink priamo z telefónu, alebo sa spýtajte sa na zapnutie/vypnutie zariadenia s Amazon Alexa a Asistent Google. Prekvapivo, má DIY režim, ktorý je firmvéru môže byť definované používateľom. Vstavaný webový server, na ktorý vystavuje ZVYŠOK AP, ktorá vám umožňuje pripojiť spínač s váš existujúci systém domácej automatizácie. Kompatibilné s Vera, Fibaro, HomeSeer, Savant, HomeKit, atď.

Stačí si len vybrať ovládať spôsob, ako si preferovaný, jednoducho nastaviť časovač, aby vaše zariadenia zapnúť/vypnúť automaticky vo vopred nastavenom čase cez deň. Napríklad, pripraviť váš kávovar večer, a šálka kávy je pre vás pripravený v nasledujúce ráno. Kompatibilné s IFTTT funkciu, a môžete robiť viac akcií sa stalo na spustenie inými zariadeniami, alebo dostanete upozornenie na váš telefón, akonáhle akcia bola aktivovaná.

Spolu s podpora pre smart scény, stačí nastaviť prístroj zapnúť/vypnúť, aby inému alebo boatload zariadení zapnúť/vypnúť. LAN control je určený pre situácie, ktoré nie je k dispozícii Wi-Fi pripojenie, alebo prechodný Wi-Fi prostredí. Výhodná možnosť, ktorá je podiel ovládanie je schopné umožňuje spravovať rovnaký prístroj s rodinou alebo priateľmi spolu, jednoducho zdieľať na eWeLink aplikáciu vyskúšať. Prekvapivo, modul s jedinečným DIY funkciu, ako si môžete zostaviť to s vaším bežných spotrebičov, aby sa zase do inteligentné.

Špecifikácie:

ust vyberte si ovládanie ako ste preferované, jednoducho nastaviť časovač, aby vaše zariadenia zapnúť/vypnúť automaticky vo vopred nastavenom čase cez deň. Napríklad, pripraviť váš kávovar večer, a šálka kávy je pre vás pripravený v nasledujúce ráno. Kompatibilné s IFTTT funkciu, a môžete robiť viac akcií sa stalo na spustenie inými zariadeniami, alebo dostanete upozornenie na váš telefón, akonáhle akcia bola aktivovaná.

Package Zahrnuté:

1*SONOFF Spínača

Štítky: sonoff, kuchynský časovač, mini sonoff, sonoff t3, smart home, prepnite položku wifi, snooff, wifi zástrčku snímač teploty, homekit prepínač, sonnoff.


( 0 Hodnotenie )

Počet