(ÚRADNÝ) Mi Smart Rozsahu 2 Digitálne Váhy Rozsahu (Bluetooth 5 Podpora Android iOS 4.3 9 Mifit APP)

€25.63


Xiao Mi Smart Rozsahu 2 Špecifikácie: Model: XIAO 2.0 Hmotnosť Rozsahu Materiál: Tvrdené sklo + Inžinierstva plastové Rozsah Váženia: 100 g-150kg Vážiace Jednotky: KG, LB Prevádzková Teplota: -0℃ ~ + 40℃ Batterry: 1,5 V Batérie: 3KS AAA Batérií pripojenia bluetooth: bluetooth 5.0 Farba: Biela Kompatibilný so typy zariadení: 9.0 ISO & Android 4.3 bluetooth 4.0 & Nad Veľkosť: 300 x 300 x 20 mm / 11.81 x 11.81 x 0.78 palec

Xiao Mi Smart Rozsahu 2

Rozumné presnosť v pohári vody

Vysoká presnosť snímača tlaku

Duálny režim

Ideálna váha v reálnom čase výpočtu

Rovnováhu tela hodnotenie

Vysoká presnosť snímača

Presne vnímať fyzické zmeny každý deň

Xiao Mi Smart Rozsahu 2 používa vysoko-presné mangánovej ocele senzory, ktoré dokáže presne zistiť zmeny tak malé, ako 50g. Každé jedlo, ktoré jete, a každý pohár vody budete piť sa dá ľahko vyčísliť. Zároveň poskytuje tri jednotky kilogramov, britských libier a Výber, účinne pomôže upraviť hmotnosť údajov.

Vysoko presné mangánovej ocele senzor

Výkon upgrady tak malé, ako 50g

Xiao Športové APLIKÁCIE

Nakresliť vášho pohybujú krivky

Otvorte Xiao Športové Aplikácie, môžete údaje zobraziť a fyzické zmeny krivky záznam , kdekoľvek, a jasne vidieť proces vlastnej transformácie. Fitness plány a strava úpravy môžu tiež byť vykonaná na základe BMI (Body Mass Index). V rovnakom čase, každý čas váženia údaje budú automaticky prenesené do cloudu cez APP, neobmedzené ukladanie.

Svetlejšie hmotnosť, lepšie

Má ideálnu hmotnosť a sú zdravšie

Xiao Mi Smart Rozsahu 2 je vybavený ideálnej hmotnosti, meranie funkciu.

Je vhodný pre vašu hmotnosť podľa výšky a veku, BMI a iných údajov,

tak, že sa nebudete musieť slepo schudnúť a nadváha pre krásu tvar.

Udržať vaše telo stabilný

Zostatok schopnosť je nevyhnutná

Zostatok schopnosť je základná schopnosť fyzickej aktivity a zlepšenie rovnováhy môžu znížiť riziko naše pády a spoločné zranenia. Mi Smart Rozsahu 2 je vybavený rovnováhu tela testovacej funkcie. Keď zavriete oči a stojan na stupnici, môžete pochopiť vaše telo prostriedkov na aplikáciu.

Prehľad

Automaticky identifikovať každý člen rodiny

Xiao Mi Smart Rozsahu 2 môže automaticky identifikovať členov rodiny na základe fyzikálnych údajov, a môže podporovať až do 16 členov podeliť s celou rodinou. Je tiež možné nastaviť režim hosťa, a meranie údajov iní nie sú traceless a nie sú zachované.

Automaticky identifikovať užívateľov

(Režimu hosťa)

Podpora 16 ľudí zdieľania

Drží dieťa s hmotnosťou

Venovať pozornosť vášho dieťatka rastu

Xiao Mi Smart Rozsahu 2 podporuje váženie dieťa, rodičia sa odváži raz, a potom dieťa sa odváži do náručia a vážil, môžete automaticky získate dieťa váhu. Samozrejme, môžete merať hmotnosť vášho miláčika rovnakým spôsobom.

Ľahko integrovať do domáceho prostredia

Bez ohľadu na to, z použitia alebo vzhľad, Xiao Mi Smart Rozsahu 2 je jednoduchý, ale plný zážitok. Jeho krištáľovo čisté, hladké a jemné textúry môžu byť začlenené do každej domácnosti štýl bez citu.

Váži ľudí, inteligentné prepínanie

Poslať pozemky, denné potreby, atď.

Okrem váženia ľudského tela, Xiao Mi Smart Rozsahu 2 môžu tiež spĺňať potreby váženie malé objekty, a môžete merať stále života tak nízke, ako 100g po naštartovaní. Je melón ovocie kúpil dosť? Doručenie kuriérom je viac? Malý problém života váženie je vyriešený.

Skryté LED obrazovky,

Displej je jasný a prináša integrovaný vzhľad a pocit.

Teplé biele tvrdené sklo, viac sieťotlač

20 procesy sú jemne remeselne a robustné.

Zaoblené rohy, CNC presné spracovanie,

Hladké a jemné, znižuje náraz škody

Bluetooth 5.0, rýchlejší a stabilnejší prenos

Mi Smart Rozsahu 2 používa low-power Bluetooth 5.0, hmotnosť, rýchlosť prenosu dát je rýchlejší a stabilnejší, vážim si každú sekundu.

Štítky: smartwatch, mi xiomi, česť rozsahu 3, čistička xiao smartmi, dvere tuya smart, xiao smart žiarovka zástrčka, fondy mi 9, smartphon, rok xiao mi 9 se, rozsahu 2 mi.


( 2 Hodnotenie )

Počet