Tuya Inteligentný Život APP Zigbee 3.0 Smart Radiátor Pohon, Termostatické Radiátorové Ventil Regulátor Teploty Cez Alexa Smart Home

€5.70


Popis:

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné!

1.Smart Tuya ZigBee Radiátor Pohon Termostat:Nové mini dizajn s jednoduchým a prehľadným LCD displej na tele,radiátor termostat s LCD digitálny displej dvoch častí, AA batérie powered,čo je špeciálny ventil pomocou kooperatívne s vykurovania radiátorov.Umelo nastavenie vnútornej teploty, používa hlavne v podlahové vykurovanie systém na ovládanie otvárania a zatvárania potrubia.

2.A Tuya ZigBee Wireless Gateway Hub je Povinný : A ZigBee bezdrôtový rozbočovač je potrebné, aby sa pripojí k ventilu mnoho ďalších ZigBee inteligentné výrobky a realizuje celý prepojenie vášho inteligentného domu zariadení.Jednoducho pridať svoje brány App,a potom pridať váš radiátor servomotora, aby vaša brána v Aplikácii.

3.Programovateľné Plán s Týždenné Programovanie Výber:Podporuje manuálne nastavenie 5+2,6+1 a 7 dní týždenný plán s 6 lehoty pre možnosť poskytnúť vám maximálne pohodlie pre rôzne situácie a nastavenie prispôsobiť rozvrh pre váš dom, teplota.Prázdninový režim,automatický režim,boost režim dostupné.Vyberte pracovný deň a restday režim splniť svoj vlastný názor.

4.Hlas a Diaľkové Ovládanie pre Tuya ZigBee Wireless Gateway:Podporuje Aplikáciu diaľkové ovládanie prostredníctvom svojho inteligentného telefónu,spolu s hands-free hlasové ovládanie prostredníctvom Alexa a Google Asistent po úspešnom pripojení ventilu na Tuya /Smart Život Aplikácii na základe jedného Tuya ZigBee Wireless Gateway.

5.Otvorte Okno Detekcie:Pri izbovej teplote zrazu padajú do temp. prahová hodnota,ventil sa zatvorí za 15 minút.Po tom,keď je v miestnosti teplota. je stále nižšia ako teplota. Hranicu,to bude mať tento režim.Okrem toho,že je ľahko čitateľný digitálny displej s teplota v stupňoch Celzia. Špecifikácie:

Výkon: 2*2 AA* 1,5 V alkalické batérie (Nie sú zahrnuté)

Maximálny prúd:90mA

Pracovné prostredie teplota:-10~60°C

Displej presnosť::0.5℃

Predvolený rozsah teploty nastavenie:5~35°C

Sonda senzor::NTC(10k)1%

Rozsah zobrazenie teploty::1~70°C

Závit veľkosť:M30*1.5

Izolačné podmienka: v Normálnom prostredí

Veľkosť(mm):53*89.5

Spustený program: Nastaviť na 1 týždeň ako cyklus

Maximálny trasy:4.5 mm

Package Zahrnuté:

1 * Radiátorový Termostat

1 * Taška na Príslušenstvo

1 * Užívateľská Príručka

Štítky: termostat hlavu ventilu, termostat wifi, miestny termostat, radiátorový ventil zigbee, aqara wsdcgq11lm teplota vlhkosť vzduchu, smart valv, homekit prepínač, termostat tuya, netatmo smart radiátorový ventil, aqara m2.


( 0 Hodnotenie )

Počet