HORÚCE 4-Ply Nabíjateľná Elektrická Čistička Elektrické Respirátor S Vymeniteľnými uhlím Chrániť Vrstva Elektrická Čistička

€3.45


Popis:

Funkcia:

4-vrstvový filter - Efektívne čistí vzduch, zodpovedajúce rôznych znečisťujúcich látok, rôznych veľkostí a môže zamknúť všetky druhy škodlivých častíc s veľkosťou častíc menšou ako PM2.5 vo vzduchu.

Kompaktný & módny dizajn - Inteligentné elektrické vzduchu respirátor riadi zásadami ergonomický dizajn, pohodlné na nosenie, žiadny tlak, koži-priateľský, dyhy a ľahký, chrániť svoje zdravie 360 stupňov.A s cool svetlá.

3 rýchlosti režimy - nízka hlučnosť, vzduchový ventil generuje vysokú účinnosť vzduchu a aktívne sa dodáva čerstvý vzduch, aby sa zabezpečilo, že vzduch vstupuje a východy systematickým spôsobom, čím sa účinne obehu. Poskytne vám s suchu a pohodlie.

Opakovane použiteľné - novo rekonštruované opakovane respirátor vstavané bezpečnostné batérie môže pracovať pre 4 až 8 hodín potom, čo bol úplne nabitá, že vám čerstvý vzduch a dlhodobé vetranie prostredie.

Spoľahlivý a Priedušný: protiprachový filter je pohodlné a priedušná, a môže dýchať hladko, aj keď nosia na dlhý čas.Čo je oveľa viac, ekonomické a trvácnejšie ako jednorazové jeden.

Špecifikácie:

Modul: Čerstvý vzduch modul

Vlastnosti: Inteligentný čerstvého vzduchu active air dodanie

režim:3 rýchlosti

Vstupné napätie: 5 v

Hluk: 27 dbaWind

Čelné objem vzduchu: 4.5 CMF (7.6 M3 / H)

Účinnosť: 99.98% (0.3 mikrónov, častice)

Produkt color: Čierna

Veľkosť produktu:8*4CM

Hmotnosť výrobku:40G

Package Zahrnuté:

1X Čerstvého vzduchu modul

4X Filter prvok

1X Manuál

1X Nabíjací kábel

Štítky: janov kabát zbrane, hanma golf club, iqos 2 4 boxerské, gsxs750 footpeg, impco zmiešavač plynu, habanero občerstvenie, l09l6y02 notebook, príjem 128i e88, gogoteuse dieťa.


( 2 Hodnotenie )

Počet