Sexuálne Hračky, Vibrátory Pre Ženy Klitorisu Silný Hračky Pre Dospelých Králik Dildo Pošvy Masér Tovaru Pre Dospelých, Erotické Sex Shop

€31.42


Sexuálne Hračky, Vibrátory Pre Ženy Klitorisu Silný Hračky Pre Dospelých Králik Dildo Pošvy Masér Tovaru Pre Dospelých, Erotické Sex Shop

Funkcia:

Nemusíte vlastniť veľké, objemné vibrácie, len aby si mimo. Tento OTOUCH MELOW je navrhnutý tak, aby majú vplyv rám. Po posuvné v shaft, uhlová hlava sa bude cieľ a masáž G-bodu. Uši dám súčasné radosť klitorisu.

Dve Samostatné Motory Pracujú V Súzvuku Na OTOUCH Rabbit Vibrátor chce dať váš klitoris pozornosť si zaslúži, zatiaľ čo v rovnakom čase, aby bol váš G-bod holler s radosťou. Len stlačte tlačidlo dostane veci začali.

Cyklus až 7 rôznych módov vibrácií, eskalácia a dĺžka pre jeden by ste chceli začať s-potom sa zmeniť to pre rôzne vaše telo túži.

Tvarované Ak chcete Zadať Jemne, Necháva Vás veľmi Slabé Kolená Lisované z príjemne hladké a zmyselné premium silikónu, vaše Likvidné Silikónové Klitorálny Rabbit Vibrátor–Melow pružné telo berie na svoje obľúbené vodnej báze lube alebo gél pre nádherné, klzké pocit. Silikónové rýchlo sa zohreje na telesnú teplotu, nechať si môžete oddýchnuť a vychutnať si jazdu -- jeden orgazmus naraz!

OTOUCH® Ružový Zajačik Rabbit Vibrátor Vodotesný silikónový Klitorálny Rabbit Vibrátor–Melow

Jednoduché Používanie, Jednoduchá Starostlivosť tlačidlá nemôže byť jednoduchšie. Instant on/off tlačidlo, ktoré svieti, aby ste vedeli, že to funguje. Druhé tlačidlo pre výber vibrácií a rýchlej voľby. Uistite sa, že bezpečné batérie spp. Tesný kliknite zaručuje najlepšie výsledky.

Tekutý Silikón Klitorálny Rabbit Vibrátor–Melow prijal to, čo mnohé ženy o láske králik vibrácií a robil to aj lepšie pre starostlivosť bez orgazmy -- sólo, alebo s partnerom.

Láskavo Pripomenúť: * Prosím, pozorne si prečítajte návod na obsluhu a pokyny pred použitie * Čisté pred používať, vypláchnite vlažnou vodou alebo čistiacimi prostriedkami a suchý uterák * Udržiavať hygienu položky, je odporúčané, aby bezpečne vychutnať masáž skúsenosti * Prosím diskrétne ukladať a udržiavať mimo dosahu detí Balenie Detail: 1 x čarovná palička 1 x USB Nabíjací kábel 1 x Návod 1 x Puzdro

Štítky: moje sexuálne hračky, sex hračky, silikónové sex bábiky jazyk, vibrat, Palička, sex stroker, erot hračka, muž masturb, dildo realistický, hot sexy ženy foto.


( 3 Hodnotenie )

Počet