3 Frekvencia Sania Režimy Vibrátor Klitorálny Stimulácia Bradavky Masér USB Nabíjanie Ženská Masturbácia Pár Flirt Dospelých Sex

€11.98


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, a ABS materiály, priateľské k pokožke, non-jedovaté, bezpečné a odolné. 3 frekvencia sania režimy sú určené na zvýšenie senzorickej stimulácie a priniesť viac neuveriteľnú radosť. S funkciou sania, dráždiť váš klitorálny, prsníka a iných citlivých častí uspokojiť vaše túžby. Jemne alebo intenzívne stimulujú klitorálny a poskytuje vám celý nový druh potešenia. Sa vzťahujú na masturbators, páry, flirt, zvyšuje sexuálne potešenie a záujem o život. Denne Nepremokavé, umožňuje užiť si sex vyvrcholenie v vaňou alebo sprchovacím kútom, ľahko sa čistí. Nabíjateľné cez USB nabíjací kábel, takže môžete nabíjať kdekoľvek. Tichý dizajn, ochrany osobných údajov, môžete ho použiť kdekoľvek chcete. Vhodné pre začiatočníkov a skúsených ľudí, jednoduché použitie. Prenosné a ľahko sa prenáša, je dokonalým spoločníkom na cesty. Odporúča sa použiť mazivo pred použitím. Ideálny darček pre seba alebo svojho milenca. Špecifikácie: Sania Režimy: 3 Materiál: Silikón+ABS Napájanie: cez USB Rozmery: app.100x38x67mm/3.94x1.50x2.64in Farba: Ružová Množstvo: 1set Poznámka: Prosím, dezinfikovať s alkoholom pred použitím. Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1 x Sania Vibrátor 1 x USB Nabíjací Kábel(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: dildo vibrat, satisfye, sex vibrat, bluetooth vibrat, sex hračky ženy, vajcia vibrat, vibrat, malé vibrat, g mieste, sextoyswomen.


( 1 Hodnotenie )

Počet