10 Režim Stlmenia Dvojité Dildo Vibrácií G-Spot Vibrátor Pre Ženy Nabíjateľná AV Čarovná Palička Massgaer Klitoris Vibrátory Dospelých, Sexuálne Hračky

€13.60


Silný Veľké Vibrátory pre Ženy Čarovná Palička Telo Masážneho sexuálnu Hračku Pre Ženy Klitorisu Stimuláciu Ženských pohlavných Produktov, * Lekárske triedy tela-bezpečný silikón. * Diskrétny balík na ochranu vašich osobných údajov. O produkte: 1. Viac stimulácia pre klitoris, vagina, bradavky, prsia. 2. Ako používať : stlačte tlačidlo power tlačidlo zapnúť / vypnúť, krátko stlačte tlačidlo ďalšie dve tlačidlá ak chcete zmeniť rýchlosť vibrácií. 3. Materiál : bezpečný silikón , Flexibilitu a pružná,bez zápachu a priateľské k pokožke,zdravie a bezpečné používanie. 4. Veľkosť balenia :3.7*22,5 cm/1.46*8.85 v 5. Max zvuk : 6. Nabíjanie : USB Balenie zoznam : 1 * Vibrátory 1 * USB nabíjací kábel Tipy : * Prosím, aby mierna odchýlka merania údajov. * Odporúča sa na použitie na báze vody lubes len,Silikónové-založené lubes spôsobí zrušenie reakcie. * Očistite s antibakteriálnym mydlom pred a po použití skladujte na suchom a bezpečnom mieste mimo dosahu detí. O Balík

V záujme ochrany vášho súkromia, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty v bezpečnom stave. Produkt bude zabalené s airbagom/biela bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas transportion.

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov. Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, pubilc prázdniny a tak ďalej. Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že communiocation je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa. prosím, buďte trpezliví.

O Spätnú Väzbu

Vážime zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Štítky: sex hračky žena, veľké dong, g mieste vibrovať, dildo hrubé, dong feng, dong ho, vajcia vibrat, vibrat, malé vibrat, qiu.


( 1 Hodnotenie )

Počet