Prst, Vibrátor, Sexuálne Hračky Pre Ženy Lesbičky Vaginálne G-Spot Masér Stimulátor Klitorisu Bezdrôtový Vibrátory Žena Dospelých Produkt

€15.30


Sexuálne hračky sú teraz pravidelnou súčasťou mnoho párov " sexuálne rutiny. Pomocou vibrátor neznamená, že ich sexuálny život je nezmysel, tak vykázanie vášho partnera strach nedostatočnosti by mala byť prvá položka v zozname. Pomocou vibrátor je zábavný spôsob opätovne potvrdzujúc svoju vzájomnú dôveru, aby ste otvorenejší, intímne a istotu so sebou telo.

Je to produkt, ktorý bude určite ženy kričať, či už sú jediné žena alebo mladý pár, alebo pár, ktorí vzali na mnoho rokov, verte mi, tento produkt je ako tajný ak chcete otvoriť telo ženy tlačidlo.

O materiál: Materiál je lekárske silica gel, ktorá je neškodná pre ženské telo. Odmieta používať bežné silica gel, ktorá je škodlivá pre ženské telo. Šetrné k životnému prostrediu materiál ultra mäkké silikónové, super elastický, hladké, pohodlné dotyku. O hlučnom: hlasitosť zvuku pod 40 dB,Čo je pojem, pod 40 dB?Zvuk komára lietanie je okolo 40 dB. 20-40 dB je tichá, Šepot v uchu. O Vibračná frekvencia: 14000 krát vibrácií/min,vibračná frekvencia je rýchle a silné.Dosiahnuť orgazmus rýchlejšie. USB Nabíjateľné: Magnetické plnenie bezpečné a pohodlné. Je to veľmi pohodlie pre vás na použitie pri ísť von, alebo cestovanie. O nepremokavé: Tento produkt je vysoká úroveň odolnosť proti vode a dobré nerezová majetku. Abour dizajn: Zaoblený dizajn, hodí pošvy viac.Bezdrôtové diaľkové vibrátor,nastavte frekvenciu. O package: Ochrana osobných údajov. Nie je žiadne citlivé slová zobrazené na obale

Aby ste magic prst

Rozšírenie Prst Dĺžky.Je to jednoduchšie na dotyk G-bod.Dosiahnuť orgazmus rýchlejšie.

9 Vibračných Režimov.Môžete nastaviť váš výber, vibračné frekvencie vám pomôže dokončiť orgazmus

Nepremokavé Dizajn.Môžete ho použiť vo vani, keď sa vezme vaňa, alebo ich môžete použiť v bazéne pri plávaní

Tichý Vibrátor

14000 krát vibrácií/minútu,to znamená, že znamená, že dostanete jedinečné potešenie v krátkom čase

Bezpečnosť silikónu,Nie je na škodu orgánu

Mini veľkosť,ľahko sa prenáša

CE Certifikácia ROHS

Štítky: dildo vibrat, choker penis, bdsm bavlnené lano, sex vibrat, vibr, budík sex, sex hračky ženy, sex hračky, vibrat, králik vibrat.


( 0 Hodnotenie )

Počet