Načechraný Mäkká Detská Izba Koberec Protišmykových Veľké Fuzzy Shag Kožušiny Oblasti Koberce Moderné Krytý Domov Obývacia Izba Koberec Deti Spálni Koberec

€3.60


【VYNIKAJÚCU KVALITU UMELÚ KOŽUŠINU KOBEREC] vyzýva Tento načechraný Koberec funkcie vrchnou vrstvou z mäkkého zamatu materiálu, s inovované hubky inter-vrstva, ktorá prináša jemnosť pocit, ako vykročí na cloud a štíty prsty od chladnej podlahy, a protišmykovým plastovým škvrny dole. 【PROTI ŠMYKU] vyzýva Tento kravatu farbenie kožušiny koberec má anti-šmyku zadnej dizajn a opotrebovaniu dno s mäkkou semiš kožené obloženie ideálny pre drevené alebo iný materiál, podlahové povrchy. Pridaním pocit tepla a luxusu do vášho domova. 【MULTI-ÚČEL VYUŽITIA] vyzýva Tento multi-farebné načechraný koberec je skvelý výzdoba pre váš gauč, obývacia izba, spálňa,deti spálňa,foyer,poschodí posteľ mat,škôlky, koľaji a pet domu. Tento jemný dlhý vlnený koberec je ideálny darček pre všetky príležitosti: home decor, Deň Vďakyvzdania a Vianočné festival dekor, obývacia izba koberce, koberčeky oblasti, škôlky pre dieťa plazenie, yoga mat pet koberec atď 【JEDNODUCHÉ MAINTAINCE] vyzýva Naše mäkké oblasti koberec môžete vybrať soft režim čistenie tým, práčka alebo ručné pranie alebo čistite alebo vákuum s nízkou spotrebou energie vreckový vysávač, č teplejšie ako 30℃. Potom zavesiť na suché vo vetranom mieste, keď to je možné, nedovoľte používať stroj suché. Pls prať oddelene. 【NAJLEPŠÍ darček] vyzýva kravatu farbivo koberec pre spálne je skvelé dekorácie v každej miestnosti a prináša najmäkšie pre každého. Takže shaggy koberec je ideálny darček pre priateľov a rodinu - Narodeniny, Vianoce, deň Vďakyvzdania, Deň Detí.

Štítky: foto tapetes, osrstenie srsť, spálňa koberec, európska koberce, 160x230 koberec, koberec kolo, koberec v spálni, zelený koberec, art deco koberec, 3d podlahe koberec.


( 0 Hodnotenie )

Počet