Bublina Kiss 2020 Mäkké Spálňa Decor Koberec Klasické Wild Leopard Tlač Koberce Pre Obývacou Izbou Koberec Domov Spálni Koberec Hot Predaj

€6.81


Stav:100% Zbrusu Nový Materiál:100% Polyester Množstvo:1pcs Veľkosť:(Cca)40x60cm/45x75cm/60x90cm/45x115cm/80x120cm/80x160cm/100x160cm Ak potrebujete prispôsobenie, prosím, kontaktujte nás Prevod: 1 cm = 0. 393 palec, 1 palec=2.54 cm Package zahrnuté:1Carpet Platné miesta:Jedáleň, hala, obývacia miestnosť, konferenčná miestnosť, vstupná hala, štúdia izba, kúpeľňa, hala, spálňa.

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel. položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie.

Vo všeobecnosti sme použiť špeciálne express line dodanie za oblasť EÚ 7 až 15 dní ,Rusko 10-20 dní, Spojené Štáty 10-25 dní, Juhovýchodnej Ázii 5-7 dní, Izrael 7 až 15 dní, 15-35 dní pre ostatné krajiny

Skutočné Fotografie (Реальные фото)

Scény Displej (Сценарий показывает)

Podrobné Zobrazenie (Подробный дисплей)

Lemovanie Displej (Отображение подшивки)

Pripomienka: Vážení zákazníci, náš výrobný odbor má novo zavedený biele lemovanie pre tento koberec. Skutočné obrázky z koberca sú nasledovné, celkový efekt je čistejšie a krajšie. Ak potrebujete ďalšie farby na lemovanie, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pred objednávke. Sme predvolené, ak chcete biele lemovanie.

Veľkosť tabuľky je len pre referenčné účely. Pre konkrétnu veľkosť koberca na link, prosím objednávku podľa dostupných možností. Ak potrebujete prispôsobiť veľkosti, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.

Otázka: máte naozaj obrázku? Odpoveď: Áno, ak chcete zobraziť skutočné fotografie, kontaktujte nás, prosím!Budeme vám neskôr. Otázka: Môže to byť prispôsobené? Odpoveď: Áno, ak potrebujete prispôsobenie, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis Otázka: Je non-slip? Odpoveď: Áno, na spodnej časti koberec je protišmykové plastové dno Otázka: Ak sa vám nepáči to, ako sa mám vrátiť? Odpoveď: v prípade, Ak kupujúci vráti tovar v lehote do 15 dní po prevzatí tovaru z akéhokoľvek dôvodu, my vám vrátenie peňazí kupujúcemu. Avšak, je kupujúci by mal mať vrátiť prepravné a zabezpečiť, aby sa vrátil položka zostáva v pôvodnom stave. Otázka: Čo logistiky sa používa na dodávky? Odpoveď: tovar je dodaný www.tantra-egypt.sk štandard, Čína Príspevok letecky, www.tantra-egypt.sk express mail, ePacket, a dorazí vo väčšine krajín do 15 až 35 pracovných dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 pracovných dní. Ak chcete získať produkty rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť extra prepravné náklady, vám môžeme poskytnúť na nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie spôsoby dopravy: UPS, DHL, Fedex, TNT, DEPX, EMS. V týchto spôsobov, môžete prijímať tovar v o 5 až 7 pracovných dní.

Štítky: foto tapetes, spálňa koberec, európska koberce, abstrakt oblasti koberec, 160x230 koberec, vintage tiger koberec, koberec v spálni, 3d koberec, art deco koberec, home decor.


( 0 Hodnotenie )

Počet