Black Gold Mramoru Moderné Luxusné Veľkoplošné Koberce, Obývacia Izba Zelenej Geometrickým Vchod Koberec Ročníka, Podlahy Koberec Pre Spálne

€9.20


modname=ckeditor Popis Produktu

Názov:Wishstar Čierne Zlato Mramoru Moderný Luxusný Koberec Obývacia Izba Zelenej Geometrickým Vchod Koberec Ročníka, Podlahy Koberec Pre kancelársky Materiál: Polyester Rozsah: Obývacia izba, spálňa,detská izba,Deti izba kuchyňa kúpeľňa Množstvo: 1pcs Package:PE vaku Výhody: ,protišmykový,Ľahko sa čistí

1 O Balení

Na jednej strane je menej ako 600 mm, rolka balenie.Žiadne vedľajšie veľké ako 60 mm koberec skladacie balenie,tak to sa má zaniknúť, keď ho dostanete,bude obnoviť niekoľko dní neskôr.

2 O Veľkosti

Ručné meranie veľkosti prosím, nechajte 2-3 chyby.

3 O Farbe

Vzhľadom k rozdielu displej, tam budú určité farby rozdiel

1. Po obdržaní vašej objednávky, budeme sa vydal do 6 dní. 2. Dodacia lehota: Doprava rozvinutých krajinách je o 7-45 dní.Vzdialených krajinách je o 2-8 týždňov. Rusko: Moskva a Petrohradu: 12-15 dní doručiť. Rusko ostatné mestá 15-35 dní dodanie.

Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité, pls trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, Vďaka! Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, Budeme poskytovať vám najlepšie služby.

Štítky: čierna a zlatá koberec, konferenčný stolík pre obývacia izba dekor, vaňa mat načechraný, 160x230 koberec, Koberec, koberec v spálni, vinilica koberec vintage, čipky zlato koberec, Marocký štýl, prípade, zelený mramor.


( 0 Hodnotenie )

Počet