Plyšové Mäkké Európskej Spálni Koberec Imitácia Vlna Pad Dlhé Vlasy Posteli Bay Okno, Sedacia Pohovka Kryt Obyčajný Oblasti Koberce 14 Farieb

€3.53


Funkcie a Špecifikácie: Názov: Plyšové Mäkké Európskej Imitácia Vlna Pad Dlhé Vlasy, Koberec, Farby a veľkosti: Ako obrázok Package Zahrnuté: 1pc Imitácia Vlna Pad Dlhé Vlasy, Koberec Poznámka: 1. Vzhľadom na inom svetle, tam bude nepatrné rozdiely vo farbe medzi fotografiou a skutočný objekt. 2. Veľkosť je nameraný manuálne, a tam môže byť asi 3 cm chyba v reálnom objektu. 3. Ak nemáte gotton koberec,prosím, kontaktujte nás.Musíme sovel problémy.Prosím neotvárajte sporu prvý. 4. Ak koberec má vadu,kontaktujte nás prosím v prvom.Zašleme vám nový alebo vrátenie peňazí vás.Prosím neotvárajte sporu. 5. Môžeme vyriešiť všetky problémy o vaše nákupy.Prosím, kontaktujte nás.

· Prijímame Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

· Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

· Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

· 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

· 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

· 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

· 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

· 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

· 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

· 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

· Dodacia Lehota:

· 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

· 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

· 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

· 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

p.p1 {margin: 0.0 px 0.0 px 0.0 px 0.0 px; line-height: 22.0 px; font: 15.0 px 'Helvetica Neue'}

Štítky: ocean zadarmo akvária, vlna, priadza, európska koberce, konferenčný stolík pre obývacia izba dekor, africké koberec, koberec, jeleň plnené, Koberec, jasné list, medveď koberec.


( 0 Hodnotenie )

Počet