12V Auto Vozidle Palivo, Plyn Prenos Nasávacie Čerpadlá, Prenosné Vonkajšie Elektrické Čerpadlo Voda, Olej, Plyn Nástroje Benzínové Čerpadlo S Line

€10.59


12V Auto Vozidle Palivo, Plyn Prenos Nasávacie Čerpadlá, Prenosné Vonkajšie Elektrické Čerpadlo Voda, Olej, Plyn Nástroje Benzínové Čerpadlo S Line

Toto čerpanie čerpadla prijíma DC12V DC motor s nízkou hladinou hluku a rýchlosť.

Olej, čerpadlo má dobré tesniace výkon, zabraňuje úniku a predlžuje životnosť.

Čerpadlo je vyrobené z plastu, ktorý je odolný proti korózii a nie hrdze. To zvyšuje hrúbka vonkajšieho plášťa a podmieňujú vonkajšie puzdro silnejší a menej deformovateľné.

Čerpadla teleso čerpadla je vybavená prepínačom, a cigaretový zapaľovač má moc indikátor pre pohodlné ovládanie.

Pri čerpaní olejové čerpadlo, najprv pripojte olej, hadicu s olejom, a potom dať olej potrubia do čistý olej (alebo vody).

12V prenosné elektrické surový olej, palivové čerpadlo má stabilný výkon. Úplne uzavreté, izolované. Tento produkt je malá veľkosť. Ľahký pre jednoduchú inštaláciu a prepravu. Drôt je asi 4.1 metrov dlhý a čerpadlo port je 16 mm v priemere. Je vybavený vodovodné potrubia a hadice svorku.

Vhodné pre vonkajšie cestovného ruchu, tankovanie v strede cesty, nádrže na vodu a pitnej vody, čerpanie, jachty, motorové lode, motocykle, kombajny, veľké poľnohospodárske stroje, stavebné stroje, veľké kolesá traktorov a iné oblasti činností, nevhodné na prepravu a nemôže dosiahnuť čerpacie stanice Čerpacie zariadenia a stroje.

Kompletné sady náhradných dielov pre čerpadlo je nasledovný: teleso čerpadla, hadice, hadicové svorky, silikónový vnútorný krúžok, cigaretový zapaľovač napájací kábel.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Toto čerpadlo je prísne zakázané na čerpanie benzínu, alkoholu a iných horľavých orgánov! Nemožno spustiť bez zaťaženia a suché čerpanie.

2. Čerpadlo by malo pracovať prerušovane (to znamená, že by nemali byť používané na viac ako 20 minút po každom použití, a potom pokračovať v používaní po 10-15 minút). Všimnite si, že to nemôže fungovať nepretržite, dlhý čas.

Farba:červená

Materiál:PP

Obsah Balenia:

1* čerpadlo

1* 4 meter napájací kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: variť čerpadla, elektrický vrták, čerpanie vody, 12v vodné čerpadlo, Ručné čerpadlo, f benzínovej pumpy, 24 volt čerpadla, víno čerpadla 4, olejové čerpadlo prenos, čerpanie vody, záhrada vody.


( 1 Hodnotenie )

Počet