HILIFE USB Nabíjateľné Bezdrôtové Elektrické Vodné Čerpadlo S Modrým LED Svetlom Barreled Vody, Čerpacie Zariadenie Automatický Dávkovač Vody

€6.49


Funkcie:

Vyrobené z vysoko kvalitných ABS a silikónový materiál, eco-friendly, trvanlivé a bezpečné používanie. Jedno-tlačidlo na prevádzku poskytuje veľa výhod. Stačí stlačiť vypínač tlačidlo, to bude trvať vody s modrým svetlom, a to bude dať vypnúť červeným svetlom, keď sa nabíja, potom vypnite svetlo, zatiaľ čo plne nabitá. S rozobraté silikónová trubica pre jednoduché čistenie. Kompaktná veľkosť, nízka hmotnosť a prenosné, ktoré dodávajú vám veľmi jednoduchý spôsob, ako piť vodu. Prichádza s prívodnej hadice, zásuvky rúry a USB nabíjací kábel, a to je ľahké nainštalovať a používať. Prijať bezpečné a veľká-kapacita nabíjateľná batéria, vhodná pre rôzne typy balené vody, vhodné pre domácnosti, kancelárie, školy, továrne, atď. Špecifikácia:

Stav: 100% Nové Značka, Materiál: ABS, nerezová oceľ Napätie : 5V Energie : 4W Menovitá frekvencia : 50hz Napájanie : cez USB Rozmery: Ako zobraziť

Package zahrnuté:

1 x Bezdrôtové Vodné Čerpadlo 1 x USB Nabíjací Kábel 1 x Vstup pre Hadicu 1 x Nerezová oceľ rúra

Robiť dropshipping ?

Áno,sme robili.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

Výroba Karta Bezpečnostných?

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Keď je zásielky zaslanej?

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Ako sa o peniaze?

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

Ak sú tam nejaké iné problémy , Kliknite na Pomocníka

Štítky: tepelné čerpadlo, posilňovacie čerpadlo voda, heatpump, Posilňovacie Čerpadlo, vzduch posilňovacie čerpadlo, v posilňovacie čerpadlo, tepelné čerpadlo voda, fotoaparát vákuum, Brzdy Posilňovacie Čerpadlo, Barel Čerpadla.


( 1 Hodnotenie )

Počet