50 kg /5.0 Mpa Skúšobný tlak čerpadla manuál tlak stroj vodovodné potrubia tlak detektor úniku PPR meranie tlaku čerpadla tester

€19.64


štart

koniec

50 kg /5.0 Mpa Skúšobný tlak čerpadla manuál tlak stroj vodovodné potrubia tlak detektor úniku PPR meranie tlaku čerpadla tester

Shop oznámenia:

Všetci tovar factory priamy predaj, s prísne kvalita

kvality, prosím, kupujte komodity produkt foto s JIANHUA známka!

Nástroj Ruka Manuálne Testovanie Tlaku Čerpadla

Použitie: Pre rýchle a presné kompresie testovanie a skúšanie tesnosti na pracovné potrubia systémy, atď.

Pesssure:40-50bar

Objem:8ml

Číslo modelu Miesto Pôvodu Tlak Hmotnosť Názov Materiálu, Sadzbu vody sacie na zdvih Značky JH-ZD

Čína (pevninská časť) 35kg/cm2 4 kg, manuálna testovania tlaku čerpadla Ocele 30ml JIANHUA

Použitie:

Manuálne testovanie čerpadla je hlavný testovací nástroj na meranie tlakovej nádoby, zariadenia, najvyšší pracovný tlak, až 50 kg/cm2.. V 0 ~ 50 kg/cm2 v ktoromkoľvek štádiu správny tlak, hydrostatický test, široko používaný v, chemický priemysel, stavebníctvo, kanalizácia, ropy, uhlia, hutníctvo, vedecký systém, lodí a iných odvetviach. Špeciálne skúšky tlakových nádob a tlakových zariadení, potrubí, ventilov, gumové prvky a iné tlakové zariadenie pod tlakom.

Prevádzka a maintanence:

1.Všetky komponenty by mali byť kontrolované, ak spojenie je tesný, alebo nie pred testovaním čerpadlo, manometer je normálne, alebo nie, v a z xnee je nainštalovaný, čerpadlo pracuje médium pre 5 ~ 50 ° C, vody, emulzie alebo viskozita ⊃2; /s ropou. Zákaz používania sedimentov a iné znečisťujúce látky nemajú čistej vody.

2. V snahe zlepšiť testovanie účinnosti, cielené kontajnerov alebo zariadení môže byť naplnený vodou na prvý, potom pripojte tlak čerpadla zásuvky rúry.

3. V procese test, ak zistí, že vzduch vo vnútri,mohol otvoriť vody ventil, kým vzduchu vyjsť konečne.

4.V procese tlak, ak zistíte akýkoľvek voda vyteká jav, by mali prestať pracovať okamžite na kontrolu a opravu, je prísne zakázané pod úniku naďalej zvyšovať tlak.

5. Po ukončení skúšky, uvoľnite vody ventil, pokles tlaku, aby sa zabránilo poškodeniu tlakomer.

6.Robiť sa vypustí voda vo vnútri čerpadla keď ho dáte preč po použití, cucal do malé množstvo oleja, aby sa zabránilo korózii

OBRÁZOK:

O image : Všetky naše obrázky sú prijaté vo forme originálneho produktu obrázky , grafické spracovanie nebola zakázané kopírovať a kradnúť!

O image : všetky naše produkty sú pre moje pôvodné fotografie, pretože na rozdiel svetla a každý elektroforézu náter farebný pigment rozdiel spôsobené problém patrí do normálneho stavu, prosím, zákazníkov pochopenie, sme nákup je lacnejšie použiť nožnice, farba je len druhým, zároveň sľubujeme, false na kompenzáciu desať! Ukradnuté obrázok bude vyšetrovať!

O nás:

Typu Podnikania:

Výrobca

Hlavné Produkty:

rúry rezačka,zváranie rúr stroj,tlakové skúšky čerpadla inštalatér, nástroje atď.

Miesto:

Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))

Rok Vzniku:

2003

Rok začať vývozu:

2006

Počet Zamestnancov:

50 - 100 Ľudí

Celkový Ročný Objem Predaja:

USA$5 Miliónov

Hlavné Trhy:

Východná Európa, Južná Amerika, Západná Európa, Stredný Východ, Oceánia

Certifikácie Produktu:

CE,CE,OSVEDČENIE O REGISTRÁCII

Zhuji Mesto Diankou Shenghai Electron Kovov s Továrni v Zhejiang Čína, je výrobný podnik, špecializovaných v potrubí nástroje, rezačky rúr, zváranie potrubí stroje na zváranie na tupo rúr stroje, inštalatérske rúrky a tvarovky, chladiace stroje a iné hardvérové nástroje s vyspelé výrobné zariadenia a technológie.

Naše výrobky úspešne absolvovali overovanie ISO9001: 2000 systém manažérstva kvality, naše ročné výstupná kapacita radov prvý v domáceho priemyslu, naše výrobky majú obrovské rozdelenie trhu viac ako 80% našich výrobkov sú vyvážané do Ázia, Južná Amerika, Severná Amerika, Európa, Stredný Východ, Oceánia, Afrika a tak ďalej, a sú vzhľadom na vysoké chváli, od našich zákazníkov.

Tu sme úprimne privítať našich priateľov z oboch domov a v zahraničí, aby sa k nám a vytvoriť skvelú budúcnosť! Sme ochotní vstúpiť do obchodného vzťahu s vami na základe rovnosti a vzájomnej výhody! Ak existuje niečo, čo môžeme robiť, aby sme vám pomohli, budeme viac než radi, aby tak urobili. Uisťujeme vás, našich najlepších služieb na všetky časy! Sme predložili na pokračovanie vašu dôveru a podporu!

Štítky: rúry ppr, čerpadlo piest, jd dc čerpadla, vodné fajky testovania tlaku čerpadla, akvarijné čerpadlo voda, hydraulické piestové čerpadlo, peristaltické čerpadlo stepper, piestové čerpadlo, 1 membránové čerpadlo, vde vodné čerpadlo kliešte.


( 1 Hodnotenie )

Počet