Novo 220V 1/2" pre potravinársky Magnetickým pohonom Čerpadla 12,7 MM (1/2 PALCE) MP-15RM Homebrew

€28.88


Novo 220V 1/2" pre potravinársky Magnetickým pohonom Čerpadla 12,7 MM (1/2 PALCE) MP-15RM Homebrew

Najbezpečnejší a najefektívnejší spôsob, ako presunúť potrubie horúce a ťažkých bremien kvapaliny je s magnetickým pivo čerpadla. To vám ušetrí čas, námahu, a vážne zranenie. Magnetické čerpadla, hlavou z ušľachtilej ocele, odolné voči oderu a korózii, odolné a majú dlhú životnosť. Naše pivo čerpadla bol testovaný pre štandardom bezpečnosti a výkonu.

MAGNETICKÉ

Plne utesnené pivo motora čerpadla s pripojením magnetické hriadeľa a magnetické vrtule. Magneticky spolu pre lepšiu prevádzku.

BEZPEČNE PRENIESŤ KVAPALINY

Použiť pivo čerpadlo s potravinárske hlavou z ušľachtilej ocele a 1/2 " závit na prenos teplej a studenej kvapaliny namiesto toho sa snaží pohybovať obrie variť kotlíky seba a beží do nehôd a úrazov. Prenos tekutín je súčasťou každej domácnosti variť prevádzky, a to pivo čerpadlo je optimálne kvapaliny dopravy čerpadla pri vysokej hlasitosti výstupu a tichá prevádzka pre priemyselné a domáce zariadenia.

POZNÁMKA

Toto pivo čerpadlo nie je samonasávacie čerpadlo, takže sa nemusíte BEŽAŤ na SUCHO - pivo hlave čerpadla musí byť zaplavené s kvapalinou pred zapnutím čerpadla.

Pivo čerpadlo s 1/2 "závit S potravinárske hlavou z ušľachtilej ocele sú Odolné voči oderu a korózii Odolné puzdro z ušľachtilej ocele, dosť Svetla, aby sa prenosné Prevody prietok teplej a studenej kvapaliny Ušetriť čas, úsilie a vážne zranenie Produktu: Beer Model čerpadla: MP-15R 1/2"NPT, závit Hlavu materiál: Nerezová oceľ Príkon: 10W Napätie: 220

*Barb Končí sú k dispozícii

Max. Kapacita: 16/19 L/min

Menovitý výkon: 8/12 L/min

Max Vedúci :2.7/3.4 Meter

Menovitý Vedúci:1.5 Meter

Boli tam nie indluing zástrčku. Max teplota: 120 ℃ (248 ℉) veľkosť balenia: 26 x 17 x 15 cm (10.3 x 6.7 x 5.9 palca) hmotnosť Brutto: 2.21 kg (4.87 lbs)

Štítky: chemické bubon čerpadla, variť čerpadla, olejové čerpadlo pre potravinársky, 220v čerpadla, prípravné magnetickým pohonom čerpadla, pre homebrew, čerpanie vody, veľké varenia piva, automatické mlieko čerpadla, elektrické batohu postrekovač.


( 1 Hodnotenie )

Počet