TagoBee Z05 ženy inteligentné hodinky mužov smartwatch android IOS športové hodinky pre mužov smartwatch fitness hodinky, IP67 Vodeodolný

€30.91


Produkt výhody:

✦ Plný Kruh a celé Dotykový displej a 5 Rozmanité Voĺba ✦ Posúvajte ruky a dotknúť sa celú cestu.Stlačte tlačidlo na návrat na hlavné rozhranie a prevádzku je pohodlné. 5 Voľba môže byť zvolený, všetky sú najviac populárne a módne voľba. Displej bude osvetlená až automaticky pri zdvíhaní zápästia, a môžete nastaviť jas obrazovky cez APP. Vhodný pre mužov a ženy ,podnikanie a šport. ✦ 24-hodinové Srdcovej frekvencie & Krvný Tlak & Spánku Monitor ✦ Vysoký výkon pohybové senzory môžu merať tepovú frekvenciu. To automaticky a presne sleduje váš tep a poskytuje komplexnú analýzu vašej kvalitu spánku. Tiež lepšie sledovať kalórií burn, optimalizovať cvičenia a odhaliť trendy v oblasti zdravia, ktoré inšpirujú, aby ste sa pohybuje na svoje zdravie a fitness cieľov. ✦ 10 Šport Režimy & IP67 Nepremokavé & počítadlo Kalórií ✦ športové hodinky môžete nahrať vaše športové údajov a celodenné aktivity, ako je beh, chôdza, turistika, schodisko stepper, eliptické atd. Údaje sa budú synchronizovať s H Kapela app. Môžete lepšie úpravy na základe analýzy týchto údajov. Použitie IP67 fitness hodinky, môžete ho nosiť pri behu v daždi, alebo umývanie rúk.Splniť všetky vaše každodenné potreby a požiadavky. Poznámka: Hodinky nie sú vhodné pre šnorchlovanie,teplé sprchy,potápanie,bazénik,a hlboké vody activit ✦ Smart Pripomienka & GPS ✦ Pripojený GPS cez telefón, pre reálnom čase spustiť stav. Pripojenie fitness tracker s telefónom,telefón oznámenia môžu byť zobrazené na fitness hodinky synchrónne, napríklad prichádzajúce hovory, SMS, Facebook, WhatsApp, e-mail a iné Aplikácie, nikdy nechýba, všetky správy. Hodinky má aj Diaľkové Ovládanie Kamery funkciu. Pozrite sa na "Kamera" v žiadosti a otvorte ho, jednoducho otočte zápästie rýchlo, alebo zľahka sa dotknite ikony fotoaparátu na obrazovke a nasnímajte fotografiu. SNS ✦ 20 Dní výdrž Batérie a Širšie Kompatibilita ✦ S funkciu rýchle nabíjanie, nabíjanie 1,5 hodiny trvá 6 dní, a pohotovostný čas môže byť až 20 dní . Kompatibilné s IOS 8.0 a vyššie & Android 4.4 a vyššie smartphony. Podporuje inteligentné telefóny s Bluetooth 4.0. Prosím, nainštalujte Aplikáciu "H band" v telefón, a spárujte prístroj z neho.

Hlavnou Funkciou:

● Krok počítanie: (záznam počet športové kroky, športové prejdenú vzdialenosť, spotrebu kalórií, a APLIKÁCIE synchronizácia dát) ● Jasný displej wake up: telefón a pozerať sa na v rovnakom čase, otočte zápästie jasný displej ● Režim spánku: APP synchronizuje údaje, musíte nosiť náramok spať na zisťovanie údajov ● Srdcovej frekvencie detekcie, stopky, časovač, informácie, kontrola, cvičenie, nájsť mobilný telefón, ● Krvný tlak test ● Zámok obrazovky, trvanie a jasu môže byť upravená ● Sedavý pripomienky ● Sledujte remote camera ● Srdcovej frekvencie alarm

Otázka:Má pozerať na podporu čítania prijaté správy?

Odpoveď: áno, môžete čítať prijaté správy SMS a SNS informácie priamo na hodinky bez otvorenia telefónu.

Otázka:jazyk watch?

Odpoveď:languge tejto pripomenúť správy budú mať rovnaký s váš mobil, ak sa pripojíte na váš mobil cez APP (ale nie podporu hebrejčiny v súčasnosti)

Q:Môže sledovať zdvihnúť telefón?

Odpoveď:Tento bluetooth smart hodinky má zavolať pripomienka funkcia a odmietnutie hovoru funkcia, ale nemôžete prijať hovory na hodinky.

Q:Môže sledovať odpovedať na whatsapps?

Odpoveď:Tento Bluetooth smartwatch podporuje zobrazovanie informácií z aplikácie ako WhatsApp, Facebook, Twitter, Skype, atď., ale to momentálne nie je možné odpovedať priamo cez hodinky.

Otázka .Je tepová frekvencia, krvný tlak alebo iné funkcie presné?

Odpoveď : je To len šport a zdravie asistent, mohlo by to byť považované za lekárske zariadenia, odporúčame kúpiť odbornej zdravotníckej pomôcky, ak je to potrebné.A potrebujete počkajte 1-3 min, keď ste meranie srdcovej frekvencie

Otázka:Je vodotesný?Môžem nosiť osprchovať alebo okúpať?

Odpoveď:IP67 vodeodolný ,môžu plávať ( prosím, nedotýkajte teplej vody )

Otázka:Ako zmeniť čas môjho prístroja?

A:Prosím, synchronizovať prístroj s telefónom cez bluetooth ak chcete kalibrovať čas.

Štítky: smartwatch, ary hodinky, gp tracker, 70mai xiao, aliang pánske hodinky, muži pozor akcia, smart hodinky, muži sveter, black shark 3 pro, muži hodinky.


( 4 Hodnotenie )

Počet