FROMPRO Smart Hodinky Muži Ženy Vonkajšie Športové Fitness Náramok Srdcového tepu, Krvného Tlaku Kyslíka Zdravie Smart kapela QW16

€14.55


Smart Hodinky Športové Fitness Aktivity Srdcovej Frekvencie Sledovanie Krvného Tlaku Hodinky

Toto je vysoko kvalitný inteligentné náramkové hodinky, ktoré poskytuje množstvo užitočných funkcií a služieb na uľahčenie vašej práce a voľnočasových aktivít s bezproblémovou inteligentný stroj funkčnosť.

Funkcia:

Plne kompatibilný s rôznymi smartphone (Android a Apple IOS systém)

Compatile Na systém: IOS 7.1 a vyššie, andorid 4.4 a vyššie

Multi-functional Fitness Tracker: Presne sledovať vaše kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, kvalitu spánku a srdcovej frekvencie celý deň.

Smart kapela bude vibrovať v konkrétnom čase, aby sa zabránilo škodlivým účinkom sedavý spôsob, potom upozorňuje, aby prijali niektoré cvičenia. Ak hovor neprijmete alebo prijímať textové správy, šikovné ruky krúžok bude vibrovať, aby vám pripomenul, fitness krokomer vám môže pripomenúť, keď je telefónne hovory a nové správy hlási. Vrátane Facebook, Twitter, WhatsApp, Linkedin, Messenger, atď.nikdy chýbať správy, ktoré veci.

S green light detektor a presnosť optického snímača tepovej frekvencie meranie tepovej frekvencie, Krvného tlaku na začiatku hodiny automaticky. APLIKÁCIU používať na zobrazenie vašej týždenný zdravotnej správy s diagramom a analýzu vašej chôdze, kvalitu spánku, tepová frekvencia, krvný tlak kyslíka v krvi a únava index.

Heart Rate Monitor: 24-hodinové monitorovanie v reálnom čase svojho srdca hodnotiť stav a pomôcť užívateľa, aby riadne plán cvičenia. Srdcovej frekvencie údaje sú len pre referenčné účely upraviť svoj výkon, NIE na lekárske použitie.

Módny Dizajn a Nastaviteľný Pásik: 0.96 palcový OLED Displej HD displej s tenkým popruh pre ľudí, na nosenie v inej situácii.

Záznam denné prechádzky, vzdialenosť a spotrebu kalórií.

Spánok monitor. & Alarm: Automaticky sledovať kvalitu spánku, a budenie tiché vibrácie, bude vás prebudil.

Podpora SMS, WhatsApp, Facebook, Twitter a iné sociálne siete, stránky upozornenie. Poznámka: mali by Ste umožniť oznámenia aplikácie v telefóne a aplikácie.

Základné Parametre: Compatile Systém: IOS 7.1 a vyššie, andorid 4.4 a vyššie Nepremokavé Úroveň: IP67 hlboké nepremokavé Displej: 0.96 palcový farebný displej Kapacita Batérie: 90mAh Vibrácií Motora: Podpora Nabíjania Metóda: nabíjanie klip nabíjania Doba Nabíjania: 1.5-2 hodiny, Pohotovostný Čas: 15 dní

Štítky: qw16 hodinky, LONGET, muži smart hodinky, zepp, muž smart hodinky, nfc smart hodinky, energie zdravie zápästie band, w68, fk88 smart hodinky, muži wach.


( 2 Hodnotenie )

Počet