T98 Smartwatch Telesnej Teploty Meranie Tepovej Frekvencie Nepremokavé Zariadenia Bluetooth Smart Hodinky Pre Android Pre IOSband

€23.06


T98 Smartwatch Telesnej Teploty Meranie Tepovej Frekvencie Nepremokavé Zariadenia Bluetooth Smart Hodinky Pre Android Pre IOSband

Funkcie:

1.Štýlový Námestie Obrazovky:1.4-palcový HD displej, 2.Telesná teplota CT1711 snímač teploty,teplomer na zápästie,24 hodín telesnej teploty monitorovanie. 3.Osobné prispôsobenie, rôzne Dial výber, prispôsobuje hlavné dial ako ciferníka. 4. Multi-Športové Režimy: Chôdza, Beh,Bicyklovanie,Badminton, Preskakovanie,Basketbal,Futbal.Jedným dotykom ak chcete spustiť svoje obľúbené cvičenie režim, real time záznam trvanie,srdcovú frekvenciu a kalórie údajov. 5.Krvný tlak, srdcovú frekvenciu a spánku monitorovanie:24 hodín pokračovať Srdcového tepu v Reálnom čase krvný tlak test, Nočný spánok monitor. 6.IP67 nepremokavé výkon, na denné nosenie, nebojí sa vody, novú štruktúru tesniaca technológia má dobré nepremokavé výkon, a spĺňa denne hydroizolácie (Poznámka: Žieravé kvapaliny, napríklad teplej vode, chemickým prostriedkom a morskej vody nie sú podporované). 7.Predpoveď počasia, vždy dbá na to, či je vnútorné alebo vonkajšie, nosia hodinky dokážu vyrovnať s aktuálne mesto na poveternostné podmienky. 8.Batéria s dlhou výdržou život nie si vyžadujú časté nabíjanie. Vstavané kvalitné polymér úsporu energie batérie, 5-7 dní normálneho používania, dlhá životnosť, životnosť batérie,pohodlné nabíjanie pomocou pripojenia USB.

Balenie zoznam:

1 * Inteligentné Hodinky 1 * Nabíjací Kábel 1 * Užívateľská Príručka

Poznámka:

Prenosné zariadenia, monitory ľudskej činnosti prostredníctvom elektronických senzorov, ktoré sú k spotrebnej elektroniky úrovni. Je to normálne, že niektoré odchýlky. Používateľ by mal spracovanie údajov objektívne. 1.Princíp prenosný prístroj na meranie je úplne odlišné od zdravotníckych zariadení. Údaje o športe, fitness, počuť tepu a tlaku krvi je len pre každodenné odkaz, ďakujem. 2.To nemôže byť použitý v rámci žieravé kvapaliny alebo horúca voda, čaj, atď. 3.Pred použitím, naskenujte kód QR na ručné ak chcete stiahnuť aplikáciu a zapojte ho do hodinky s APP. 4.Prosím, nabite ju na 2-3 hodiny po tom, čo ste dostali.To možno spustiť z moci po dlhé dodacie.Ďakujeme!

Štítky: smartwatch, temperatur hodinky, facelift pásky kórejského, plus smart hodinky, mtk, smart hodinky tactico v3, mieru meracie pásky 120 cm, hs6620d smart hodinky, p22 smartwatch, 2020 smart hodinky ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet