Smart Hodinky IWO 13 40 mm 44 mm Série 6 Bluetooth Hovor Srdcového rytmu EKG Smartwatch iwo13 Pre IOS Android PK iwo 12 pro w46 kf88 11

€53.33


kliknite tu,si Pozrieť video

↓↓↓

====================================

Poznámka: Prečítajte si pred Nákupom!!!

1. 100% originál, iwo 13 smart hodinky;aj w56,má 50 sledovať tváre

2. Ak ste ešte stále neviem, iwo13 prosím kontaktujte ma a pozrite si ďalšie obrázky;

3. iwo13 má dve tlačidlá, jedno kolo a jeden štvorcových. Ak chcete zapnutie stlačte, prosím, námestie tlačidlo, bude výkon na po niekoľkých sekúnd.(Prosím účtovať pred používaním);

4. Podporujeme veľkoobchod a dropshipping, prosím, obráťte sa priamo na nás pre viac informácií, vďaka.

====================================

Darčeky!!!!

Po prvé, pridať tento produkt do "košíka" a "zoznam želaní"; Dostať darčeky zadarmo!!!

Najnovšiu verziu iwo 13 v roku 2020, jeho hodinky je aktualizovaný. Má 50 sledovať tváre. Ak si chcete otočiť okrúhle tlačidlo, môžete nastaviť sledovanie tváre .

Podporované jazyky : angličtina, Čínština, Nemecko, španielsky, taliansky, francúzsky, portugalský, ruský,Bahasa Indonesia,české,arabské,poľskom, gréckom, rumunskom, španielskom, maďarskom, hebrejčina, holandčina, turečtina, kórejčina, Japončina, Thajčina, Vietnamčina. ************************************** Iné náhradné popruhy: Nk silikónové ramienka, kliknite na tento odkaz: Nylonové popruhy, kliknite na tento odkaz: ************************************** Konfigurácia: Platforma: MTK2502C Produkt Modelovanie: Smart Hodinky odkaz veľkosť celý stroj: Tabuľka priemer 44mm: 44*38*10.7 mm veľkosť Balenia: 141*141*51mm Stroj hmotnosť: 50g Prípade: Hliníková zliatina Popruh: TPDIV materiál originál popruh, všetky ovocné pôvodné popruhy môže byť nahradený, na Plnenie base: samostatné bezdrôtové nabíjanie základ Ekologicky šetrné výrobky: CE uznané kvalifikovaný Farba: deep gun, striebro, ružové zlato Pamäť: 256M+64M Hlavnej obrazovky: 1.75 HD IPS, 320*385 Dotykový displej: 2.5 D fox povrchu kapacitný full-fit dotykový displej Bluetooth push: SMS, WeChat, QQ novinky a ďalšie informácie klienta a iné komunikácie na čas pripomenúť Batérie odstránenie: nie podporované O spojenie Bluetooth:

Bluetooth 4.0 pripojenie : Po inštalácii, zapnúť mobil Bluetooth a M Aktívnych Aplikácií, potvrdenie oznámenia, miesto, všetky povolenia sú zapnuté, ťuknite na položku Zariadenia Pridať Zariadenia, vyhľadávanie "Watch6_LE" zariadenia a ťuknite na položku pripojiť. Niektoré telefóny Android potrebné zapnúť GPS ak sa chcete pripojiť.

Bluetooth 3.0 pripojenie: Na hodinky strane Bluetooth-vyhľadávanie Bluetooth-vyberte položku zapnúť Bluetooth-poklepaním na váš mobil meno v zozname, skontrolujte, či je pripojenie na váš mobil konca. Potom ste úspech pripojený;

Len vtedy, keď Bluetooth 3.0 a 4.0 pripojené hodinky môžu byť abled plný výkon, posuňte dole hodinky uvidíte ikonu Bluetooth, zelená farba na vrchný znamená, Bluetooth 3.0 je pripojený, Modrá farba na dne, znamená, Bluetooth 4.0 je pripojený.

Ako nastaviť upozornenie : do telefónu Nastavenia-Aplikácie Riadenia, nájsť "M Active"-povolenia Riadenia, zapnite všetky povoliť.

Do Oznámenia - nájsť "M Aktívny", Zase všetkých na povoliť. Do "M Active"- "Aplikácie" push", vyberte povoliť.

Telefón, uistite sa, že ste, aby vaše Aplikácie ako WhatsApp, Facebook, e-mail oznámenie povolené, môže byť push do telefónu notification center.

==============

Poznámka:

1.Nie sme zodpovední za žiadne dane alebo poplatky.

2.Vzhľadom na rôzne nastavenie monitora a osvetlenie, môže to má nejakú farbu rozdiel od skutočnej položky.Ale garantujeme, že štýl je rovnaký ako obrázok znázorňujúci. ďakujem a prosím, láskavo pochopiť.

3.Vždy sme si myslia, jednoduché oznámenie, je najlepšie, skôr ako spor, alebo niečo podobné, však?Budeme vážiť a oceniť každého nášho klienta. Pekný deň. ^ _ ^

4.Keď si kúpite tento produkt, sme sa zmierili, že súhlasíte s vyššie uvedené informácie.

5.Sme továreň, Ak potrebujete iný produkt, alebo si potrebujú kúpiť veľké množstvo produktov,prosím kontaktujte nás( podľa trademanager alebo napíšte e-mail ). My vám ponúkneme najlepšiu cenu pre vás.

=================================

Q&A

1. Je na hodinky, originálny A**** sledovať?

Nie, nie je to originálne, len dizajn veľmi podobný, ale sledovať als o má človek y podobné funkcie, a cena je oveľa lacnejšie.

2. Nemá fotoaparát?

Nie, to nemá fotoaparát, ale to môže diaľkové ovládanie fotoaparátu v telefóne môžete snímať fotografie.

3. Je vodotesné hodinky?

To je IP32 vody dôkaz pre každodenný život využiť, ale nie je možné ho nosiť pri kúpaní a sprchovaní, a tiež môžete dať do vody.

4.Aká je funkcia kola koliesko myši?

Kolo, koleso tlačidlo funguje ako tlačidlo späť, keď ho stlačíte. Môžete urobiť to isté funkcií posunutím v smere zľava doprava na obrazovke. To môže byť posunuli, ale bez funkcie. NIE vytiahnuť ho. Ak je to vytiahol sami, budeme nepreberá zodpovednosť za zmeny, alebo nárok.

-------------------------------

Zásielky:

* 1. Tovar bude dodaný včas po zaplatení overenie.

Štítky: smartwatch, ary hodinky, model w46, gp tracker, amazfit hodinky, smartwach žena, muži pozor akcia, smart hodinky, apple hodinky 6case, iwo 13 pro series 5.


( 4 Hodnotenie )

Počet