1500000 Bliká IPL epilácia Chĺpkov, Stroj, Prístroj Trvalé Elektrické Depilador Akné, Omladenie Pleti Odbavenie

€99.23


1500000 Bliká IPL epilácia Laserové Odstránenie Chĺpkov, Stroj, Prístroj Trvalé Elektrické Depilador Akné Odbavenie Omladenie Pleti Produkt Funkcií> > >>> O výrobku IPL epilácia systém s kompaktným dizajnom, ktorý je ideálny pre použitie v domácnosti alebo na cestách. Bezpečné trvalé odstránenie chĺpkov doma. Výsledky klinicky dokázané: až 82% menej sušič na 1 mesiac po 8 sedení. Ideálne pre úplné odstraňovanie telesného ochlpenia, vrátane ruky, podpazušie, bikiny line, nohy, chrbát,Tvár a hrudník. Depilačný prístroj vysoká kompatibilita: efektívne pre rôzne typy pleti, exkluzívny skin systém detekcie. Bezbolestná IPL epilácia hlboko do vlasových folikulov, kúrenie je absorbovaná melanínu , záruka 2 roky, život-dlhé údržba Informácie o Výrobku Ako funguje IPL v práci? 1) použite holiaci strojček na škrípanie mimo sušič na mieste na zabezpečenie účinok. Inak, šancu sa popálil. 2) stlačte a podržte kláves "prepnúť stroj kľúč" pre viac ako 3 sekundy, a prvé svetlo z 5 intenzita svetla indikátor svieti. Používatelia môžu nárast (pokles) intenzita svetla stlačením tohto tlačidla.

Celkom 5 obehu intenzita svetla môže byť zvolený, 1 najnižšej energie, a 5 má najvyššiu energiu.

3) žiarivo zelené Pripravený svetlo bude jasné v 2-3 sekundy po štarte, čo indikuje, že zariadenie je Pripravené na použitie.

4) po PRIPRAVENÉ svieti, priložte prosím oholil hlavu do časti, kde vlasy musí byť depilate (prosím, odstránenie chĺpkov z časť vlasov, ktoré musia byť najprv odstránené, aby sa zabránilo pálenie), a vyhnúť sa ťahá vyvolať v procese.

5) keď holé hlavy, je úplne pripojený k pokožke, PRIPRAVENÝ svetlo bude blikať, čo značí, že to môže byť leštené.

6) pri vyťahovaní spúšť, budete počuť "poof" a dokončiť

Špecifikácia výrobku

3 in1 Muti-funkčný : A. Trvalé odstránenie chĺpkov (HR) B. omladenie Pleti (SR) C. Proti akné (AC)

Lampa je Materiál: quartz

Vstupný výkon:36w

Napätie:100V-240V

Vymeniteľné Lampa:HR Lampa, SR Lampa, AC Lampy

Menovitý frekvenčný Rozsah:50HZ/60HZ

Pracovná Teplota:5°-35°

Skladovacia Teplota:0°-45°

Prevádzková vlhkosť:25%-75%

Životnosť lampy:500000 bliká/za

Ponúkame>>>> 1. Loď sa položka do 48 hodín 2. Spoľahlivý Zákazník Servisu riešení vášho problému do 24 hodín v pracovné dni

Zásielky na celom Svete freeShipping. Objednávky, ktoré boli spracované do 4 dní po platba a overovania. Zabezpečíme zásielky podľa adresy kupujúceho, za predpokladu, Tak prosím, potvrďte a skontrolujte adresu, detaily naplnené pri nákupe. Prepravná metóda sme ponúkli je Čína Príspevok Air Mail, takže ak chcete vybrať, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom. Služby Tranzitný Čas je poskytovaná plošiny, cez víkendy a sviatky sú vylučuje, takže dodacia lehota môže byť dlhšia, ako sme sľúbili, najmä počas prázdnin, takže buďte trpezliví. Akékoľvek sledovanie informácie aktualizované bude včas informovať, môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke. Všetky dodatočné clo alebo dovozné poplatky nie sú zahrnuté. Návrat&Náhrady Ak máte vrátený výrobok, na nás, Prosím uveďte sledovacie číslo k nám. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave. Ak objednávky nedostali, prišiel v čase, prosím, kontaktujte nás, my vám zabezpečí reshipment alebo vrátenie peňazí pre vás. Ak chcete vrátenie peňazí, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis a neotvárajte sporu priamo. Spätná väzba spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé , sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie. Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motivovať, aby sa presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: odstraňuje vši elektrické, layser odstránenie chĺpkov, laserové odstránenie chĺpkov, koniec zastrihávač, počuť odstraňovač stroj, deess gp590, 999999 flash ipl laserové odstránenie chĺpkov stroj, mango odstránenie chĺpkov, epil ipl, au laserové odstránenie chĺpkov.


( 2 Hodnotenie )

Počet