Trvalé Odstránenie Chĺpkov Ipl Laser Stroj 600000 Flash Elektrické Ochlpenia Stroj Photoepilator Stroj Ženy Beauty Holiaci Strojček

€28.11


Trvalé Odstránenie Chĺpkov Ipl Laser Stroj 600000 Flash Epilátor Laserové Odstránenie Chĺpkov, Elektrické Ochlpenia Stroj Ženy Holiaci Strojček

Funkcie:

1. Jednoduché ovládanie: veľké tlačidlo môže prevádzkovať pleti laserom ochlpenia lepšie, bez akéhokoľvek poškodenia kože. Je to bezpečné a spoľahlivé, a tam je bez obáv o odstránenie chĺpkov.

2. Pleť uznanie funkcia: Viac citlivé. Hlavná doska je vyrobená z dovezených žetónov. Je odolný a má pokožky uznanie snímacej funkcie.

3. Dvojitý režim: viac pohodlné, rýchle a veľké plochy depilácia je automatické, a depilácia hráč ťahov.

Popis:

Pomalý rast a dlhodobé a unrepeated pulzové svetlo preniká do kokosových vlasy, len pôsobí na melanín vo folikule, oneskorenie rastu vlasov od koreňa, a irradiates opakovane podľa cyklu rastu vlasov na dosiahnutie bezpečné a trvalé depilácia účinok.

Špecifikácie:

Farba: čierna, biela, ružová(voliteľné)

Materiál: Quartz trubice

Veľkosť: 14.5*8.5*4.8 cm

Typ: USA,EÚ,UK,AU(voliteľné)

s Laserovým Ochranné Okuliare, bez Laser Ochranné Okuliare(voliteľné)

Odstránenie chĺpkov krát: 600,000 krát

Package Zahrnuté:

1 * Odstránenie Chĺpkov Stroj

1 * Adaptér

1 * Čínske a anglický Manuál

1 * Laserové Okuliare Ochrana(voliteľné)

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: laserové trubice, laserové odstránenie chĺpkov, ipl, iphl laserový epilátor, genitálny odstránenie ochlpenia laserom, co2 laserové trubice, heysilkyskin laserové odstránenie chĺpkov handset, jh laserom co2, epil laser, lescolton t009i.


( 0 Hodnotenie )

Počet