Ženy Epilátor Prenosné Hair Removal Tool Rotačný Holiaci strojček Telo, Tvár, Nohy Bikiny pery Depilator Vlasy Čistenie Odstraňovač Laserové Zariadenie

€9.88


Ženy Epilátor Prenosné Hair Removal Tool Rotačný Holiaci strojček Telo, Tvár, Nohy Bikiny pery Depilator Vlasy Čistenie Odstraňovač Laserové Zariadenie Špecifikácia Typ Položky: Bavlna Epilátor Materiál: ABS Farba:Ružová Vstup:100V-240V 50-60Hz Výstup: DC 5V 1000mA Čas Nabíjania:8 Až 10 Hodín, Hmotnosť :135 g Veľkosť: 19*7,5 cm/7.48*2.95 v Produkte Patrí 1*Ochlpenia 1*Bavlnené Nite 1*USB 1*Príručka 1*Box Extra 1. Ergonomický dizajn, je ľahké pochopiť. 2. Ekologický materiál, bezpečný a rýchly spôsob, ako odstrániť vlasy. 3. Ideálny pre všetky typy pleti, bez akýchkoľvek chemických prísad. 4. Eliminovať nežiaduce tváre a tela vlasov.Môže sa používať na tvár, nohy, ruky, ruky, nohy. 5. Rozsvieti sa bude výhodné pre pozrite si časť vláskov. 6. Dlhotrvajúce výsledky: trvá 3-6 týždňov. Dlhšie, než akékoľvek iné metódy odstraňovania chĺpkov. 7. Virtuálne bezbolestné.Ľahko odstraňuje chĺpky pomocou starovekých Ázijských threading techniky. 8. Pleťové vlákna nebude len nechať s jemná pokožka, to vám tiež pomôže dosiahnuť lepší výsledok, aby sa. 9. To je najviac ideálny ochlpenia na tele a tvári, pretože to doprajte svojej pleti bezpečnostných spôsobom. Poznámka 1. Nenechajte sa zavrieť na vlasy,mihalnice,kovové struny,ect. 2. Udržať ochlpenia ďaleko od vody. 3. Nikdy nenechávajte svoj ochlpenia bez dozoru počas používania, domáce použitie. 4. Aby sa zabránilo alergie,prosím, test na ruky prvý. 5. Alergie sa zastaví po použití na 2 alebo 3-krát.Ak akékoľvek alergie, ktoré sa vyskytnú po používať jeden týždeň,prestaňte používať a poraďte sa s lekárom. 6. Udržať sypký púder suchý a nechať bavlnené vlákna čisté. 7. Prosím uchovávajte mimo dosahu detí. 8. Prosím, majte na ochlpenia čisté. 9. U pacientov s kŕčové žily, cukrovka, hemophilia alebo iných ochorení, ako aj pehy, mongolských plakety, citlivú pokožku a tehotné by sa mali poradiť s lekárom pred použitím.

Štítky: muži lazer odstránenie chĺpkov, laserové odstránenie chĺpkov, atritis, holiaci strojček, vlasy odstránené zariadenie, ipl, muž depilácia, genitálny odstránenie ochlpenia laserom, heysilkyskin laserové odstránenie chĺpkov handset, epil laser.


( 0 Hodnotenie )

Počet