500000 Bliká IPL laserové odstránenie chĺpkov, stroj Trvalé Odstránenie Chĺpkov, Elektrické depilador depilador laser, IPL Laser Epilator

€35.86


3 v 1 IPL Laser Epilátor Trvalé Multifunkčné Vlasy Odstránenie Akné, Omladenie Pleti Odbavenie

O produkte IPL epilácia systém s kompaktným dizajnom, ktorý je ideálny pre použitie v domácnosti alebo na cestách. Bezpečné trvalé odstránenie chĺpkov doma. Výsledky klinicky dokázané: až 82% menej sušič na 1 mesiac po 8 sedení. Ideálne pre úplné odstraňovanie telesného ochlpenia, vrátane ruky, podpazušie, bikiny line, nohy, chrbát,Tvár a hrudník. Depilačný prístroj vysoká kompatibilita: efektívne pre rôzne typy pleti, exkluzívny skin systém detekcie. Bezbolestná IPL epilácia hlboko do vlasových folikulov, kúrenie je absorbovaná melanínu , záruka 2 roky, život-dlhé údržba Informácie o Výrobku

Ako funguje IPL v práci?

1) použite holiaci strojček na škrípanie mimo sušič na mieste na zabezpečenie účinok. Inak, šancu sa popálil.

2) stlačte a podržte kláves "prepnúť stroj kľúč" pre viac ako 3 sekundy, a prvé svetlo z 5 intenzita svetla indikátor svieti. Používatelia môžu nárast (pokles) intenzita svetla stlačením tohto tlačidla.

Celkom 5 obehu intenzita svetla môže byť zvolený, 1 najnižšej energie, a 5 má najvyššiu energiu.

3) žiarivo zelené Pripravený svetlo bude jasné v 2-3 sekundy po štarte, čo indikuje, že zariadenie je Pripravené na použitie.

4) po PRIPRAVENÉ svieti, priložte prosím oholil hlavu do časti, kde vlasy musí byť depilate (prosím, odstránenie chĺpkov z časť vlasov, ktoré musia byť najprv odstránené, aby sa zabránilo pálenie), a vyhnúť sa ťahá vyvolať v procese.

5) keď holé hlavy, je úplne pripojený k pokožke, PRIPRAVENÝ svetlo bude blikať, čo značí, že to môže byť leštené.

6) pri vyťahovaní spúšť, budete počuť "poof" a dokončiť.

Špecifikácia výrobku

Lampa je Materiál: quartz

Vstupný výkon:36w

Napätie:100V-240V

Vymeniteľné Lampa:HR Lampa, SR Lampa, AC Lampy

Menovitý frekvenčný Rozsah:50HZ/60HZ

Pracovná Teplota:5°-35°

Skladovacia Teplota:0°-45°

Prevádzková vlhkosť:25%-75%

Životnosť lampy:500000 bliká/za

Tento produkt má 3 druhy plug vybrali( US konektor, UK zástrčku, EÚ zástrčky ), pri objednávke, prosím, poznámku, ktorá plug chceš, ďakujem vám veľmi pekne.

Naše služby

1.Odpoveď váš dotaz v 12 pracovných hodín.

2.Skúsení štáby odpovedať na všetky vaše otázky v plynule anglicky.

3.Prispôsobený des ign je llowable OEM a ODM sú vítané.

4.Exkluzívne a jedinečné riešenie môžu byť poskytnuté na náš zákazník ,náš dobre vyškolený a profesionálny inžinierov a tímov

Štítky: laserové odstránenie chĺpkov, ipl, iphl laserový epilátor, genitálny odstránenie ochlpenia laserom, muži foto epilator, plavky ženy, heysilkyskin laserové odstránenie chĺpkov handset, epil laser, lescolton t009i, epil ipl.


( 1 Hodnotenie )

Počet