AirMaster2 AM7 Plus Kvality Ovzdušia Testor Laser PM2.5 10 HCHO VOC CO2 Formaldehyd

€148.82


Vitajte na mojom obchode Prehľad Produktu

AirMaster2 AM7 Plus Kvality Ovzdušia Testor Laser PM2.5 10 HCHO VOC CO2 Formaldehyd

Detail AirMaster 2 AM7 Plus Master CO2 Laser PM2.5 Formaldehyd Kvality Ovzdušia Testovanie

Popis Výrobku:

Údaje odkaz na stiahnutie

- 7 v 1 Kvalita Ovzdušia Testy,domáce použitie detektora.Formaldehyd,UK DART senzor,presné.

- S trendové grafy,môže zaznamenať zmeny v deň.G5 laserový detektor.PM1.0,PM2.5,PM10,až 6 druhov častíc počítadlo celý monitor.

Upozornenia:

1.Prosím, dajte prístroj na stôl, zatiaľ čo pomocou to, aby to rovno pred tabuľka vám pomôže dostať správny ráz. Ak chcete použiť ho pri chôdzi mimo alebo pohybujúce sa, prosím, nevzťahujú sa na pravej strane zariadenia, bude ovplyvňovať snímač teploty a Formaldehydu(HCHO).

2.Nepoužívajte ju na posteľ.

3.Pri používaní tohto detektora pre prvý čas, počkajte 1 hodinu pre údajov self-nastavenie. Ale treba ešte 5 minút, aby sa dokončiť proces nastavovania, aby sa uistite sa, že správne čítanie po niekoľko krát použitím.

4.Ak je potrebné získať Formaldehyd(HCHO) čítania, prosím, vypnite testované miesto je to, okná a dvere pre najmenej 12 hodín.(International standard)

5.Žltá LED pod obrazovke zobrazuje kapacitu batérie, zatiaľ čo bliká 4-krát znamená, že batéria je plne nabitá. Žiadne batérie verzia má tiež LED svetlo bude svietiť, ako dlho, ako je prístroj pripojený k zdroju napájania.

6.Nepoužívajte toto zariadenie za veľmi znečistené životné prostredie. To spôsobí, snímač preťaženia, a môže opustiť poškodenie snímača natrvalo.

7.V prašnom prostredí sa bude ohroziť laserový snímač. výsledkom PM čítanie by mohlo byť nižšie ako skutočné údaje.

8.Prosím, neskratujte batériu nedávajte prístroj pod krytia teplota okolnosť alebo akékoľvek iné prostredia, ktoré môžu opustiť poškodenie toto elektronické zariadenie.

9.Drž sa od kremíka, para, šampón alebo iných chemických činidiel.

Prvýkrát pomocou tohto detektora, balík bude mať charakteristický pach, a ktoré môžu mať vplyv čítania na zariadenie, prosím, aby to zapnuté a opustiť toto zariadenie na 1 hodinu potom obnoviť údaje. aby sa zabezpečilo, zariadenie zostane v perfektnom stave.

Zariadenie Dodávateľov Komponentov

AirMaster 2 Testovanie Predmet:

- Odtrhnite package: získať prístroj.

- Kontrola komponentov: Je tam nejaké zlomené alebo pádu časť, ak sa niektoré prvky nie sú stabilné, skúste znova vložte alebo stlačením ťažké, aby sa držať na palube.

- Pripojený na zdroj Napájania: Nie batéria verzia by mala pripojte kábel USB prvý.

- Zapnite zariadenie: Prepínač black prepnúť na ľavej strane, a zapnite zariadenie.

Vitajte Rozhranie: Na úvodnú rozhranie, môžu používatelia prepnúť operačný jazyk, stlačením tlačidla 2, po vypočutí pípanie, jazyk prepne do Čínske alebo anglické.

- Rozhranie 1: Rozhranie 1 je hlavný displej tohto zariadenia, ukazuje, 7 hlavných prostredia prvok hodnoty. čísla sa obnovuje každé 2-3 sekúnd, rýchlosť je 1-krát rýchlejšie ako posledná generácia Vzduchu Master.

- Interface 2: Keď na Rozhranie 1, Stlačením stlačené tlačidlo 1 na pravej strane sa prepnúť do rozhrania 2. V tejto displej, obsahuje každý snímač údajov, oblasť vyššie je najmä veciach počítadlo, oblasť pod dejiny údaje PM2.5. Podržte tlačidlo 2 na pravej strane bude aktívne trvanie výber času, časovej osi sa zmení na zelenú. Po chcete aktivovať nastavenie času, pokračujte kliknutím na tlačidlo 2, ponúkne iný čas trvania výber, minimum je 32 minút a maximum bude 24 hodín, a diagram budú vymazané držte tlačidlo 2.

Poznámka: Pre AM7 štandardnú verziu a AM7 Plus,testovanie Predmetom sú rovnaké.

Rozdiel pre AM7 štandardnú verziu a AM7 Plus:

- AM7 štandardná verzia CO2 snímač prichádza z Číny,presnosť: +-75ppm;rýchlosť:180s,vhodný pre domáce dlhodobé monitorovanie používania.

- AM7 Plus CO2 snímač pochádza zo Švédska,presnosť: +-75ppm;rýchlosť:15s.

Zoznam Balíkov:

- 1 x AirMaster 2 AM7 Plus Master s akumulátorom

Štítky: Jeseň Denim Jacket, vzduchu master 2, vzduch vesta co2, pm18c, cievky tester, vzduch detektor, jh laserom co2, Jimate, 40w laser, refil laserom co2.


( 1 Hodnotenie )

Počet