Umelá inteligencia Umelá Inteligencia JetBot Fotoaparátu Smart Auto Robot Robotické Starter Kit pre NVIDIA Jetson Nano Príslušenstvo Nastaviť(BEZ Batérie)

€82.69


OBSAH balenia : ( nemusia zahŕňať Jetson Nano a Batérii .)

Anglický manuál : www.waveshare.com/wiki/JetBot_AI_Kit

Poznámka: Jetson Nano a Batérie NIE Sú súčasťou. Prehľad

Inteligentný robot je vždy obľúbený projekt elektronické nadšencov však robota bude "nie, že smart" ak to nie je AI-založené.

Vitajte na JetBot, skutočným inteligentný robot, poháňaný Jetson Nano. S intelligent eye (predná kamera), rozpoznávanie tváre, objekt sledovania, auto riadok takto, protizrážkový môže byť ľahko dosiahnuť. Je tiež prichádza s SNSĽP uzly kód, ktorý je jednoduché začať s open source SNSĽP (Robot Operačného Systému), a naučiť sa systému rámca a konceptov SNSĽP.

Ak máte Jetson Nano na stole práve teraz, v kombinácii s našimi otvorené zdrojové kódy a návody, tieto doplnky by byť ideálnou voľbou pre vás naučiť AI robot, projektovanie a rozvoj.

Štítky: Inteligentný Robot, robot, robotické rameno, prípade jetson nano, walking robot auta, umelá inteligencia, klobúk smart auto, fotoaparát jetson, grafické karty, jetson nvidia.


( 1 Hodnotenie )

Počet