78x78cm Magické Vody Kreslenie Mat Rada Hračky Pre Dieťa Farba Kniha Dieťa Koberec Handričkou Sfarbenie Čerpať Hračka Vody Maľovanie Sada Doodle Pero

€10.64


Magické Vody Kreslenie Handričkou Mat Maliarska Doska Deti Vzdelávania Kreslenie Hračka

Popis:

Doodle kreslenie hračky pre dieťa nad 2 roky staré. Vyplňte pero s čistou vodou a môžete začať doodle na podložke. Kresby na bielom oblasti doodle mat. Kreslenie sa ako mávnutím čarovného prútika zmiznú v priebehu niekoľkých minút, môžu deti doodle znova a znova. Na hmlisté písmená okolo biela plocha nechať deti vedia, ako ich napísali. Doodle zadarmo, deti môžu rozvíjať umelecké naplnenie, praktické schopnosti, prieskum schopnosti a kreativitu a fantáziu. Polyster materiálu, šetrný k životnému prostrediu a bezpečné, dobrou alternatívou pre papier, plátno. Pero je skrútený off proti smeru hodinových ručičiek, aby sa zabránilo dieťa od otvorenia to ľahko. Späť mat je nepremokavý nylon materiál, nebojte sa o zvlhčovanie poschodí. Nie je to len hračka, ale aj komunikačné prepojenie medzi vás a vaše dieťa.

Špecifikácia:

Materiál: nylon, polyester Vek: 24 mesiacov + Typ: Inteligencia hračka Platné pohlavie: unisex

Balík Obsahuje:

1X vody plátno 5X tvar šablóny

1X vodu, štetec, pero, 2X magické pero 1X brožúra

Tipy:

Tento produkt musí byť v rámci dozoru dospelej osoby. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky. Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-3 chyby, kvôli ručné meranie.

Štítky: dinosaurov doodle knihy, dieťa bavlna mat, dospelých coloring book princezná, aqua magické vody kreslenie mat, aqua doodle mat, minipresso wacaco, farma mat, tolder dieťa koberec, dieťa hračku, dieťa mat.


( 1 Hodnotenie )

Počet