Coolplay Vody Kreslenie Kartu 26 Abecedy Coloring Book & 2 Magické Pero List Karty Maliarska Doska Anglický Vzdelávania, Vzdelávacie Hračky

€8.04


26pcs Abecedy Sfarbenie Karty, Magické Vody výmena Kariet

Funkcia:

- Vhodné na 10 mesiacov do 6 rokov, deti. - Farbivo pera je voda, non-jedovaté, ľahko sa čistí. Nemajte strach, že dieťa alebo váš dom by dostať špinavé . - Po maľovaní s vodou, pero, celý farba sa zmení okamžite, niekoľko minút neskôr, farba bude automaticky zmizne. Môže sa použiť opakovane, veľmi šetrné k životnému prostrediu. - Deti sú fascinovaní ako farebné obrázky jar hore, potom pomaly slabnúť. Texturované látky a svetlé farby pomáhajú rozvíjať detí zmyslové vnímanie , farebnými fotografiami a mäkké stránky atraktívne detí, pričom ich náskok na učenie 26 písmen. Umožnia deťom rozvíjať záujem Od detstva. - Klip udržuje všetky dohromady, a ľahko prenosné, to je ideálny umenie prenosné cestovný hračka pre vnútorné a výlety, deti môžu kresliť a vzdelávania, kedykoľvek a kdekoľvek, poskytujú zábavy a vzdelávania, najlepší darček pre vaše dieťa . Ak vaše dieťa naučil ABC, pretože karty, to je najväčší význam tejto hračky.

Špecifikácia:

Materiál: lepenka Vhodné pre vek: Nad 10 mesiacov Package: funkcie opp taška Veľkosť:karta 12*8.5 cm Pero dĺžka 10 cm

Package zahrnuté:

26 X písmeno vody kreslenie karty, 2X magic perá, 1 X závesný krúžok

Kartu detail:

* Sú 26 jednotlivých kariet. Každý ukazuje kapitálu a malé písmeno. Predné : pozitívne biela maľba oblasti, môže byť opakované natieranie Späť: Nechajte dieťa učiť písmeno, slovo, keď hrá.

Farebné vzor:

* Existujú rôzne vzory v Graffiti Karty: roztomilý zvierat, bežné rastliny, a tak ďalej; Profesionálne farebné, stimulovať dieťa je emocionálne vnímanie farieb * zvieratá na obrázku zápas list, ale obrázky nie sú z jedného druhu zvierat. Napríklad, B je pre Motýľ, E je pre Slona a D je pre Dolphin, takže "zvieratá" sú všetky rôzne odrody: pochádza zo všetkých zón, farmy, jungle, safari, atď

Sub-vyučovanie,recyklácia postupne:

26 písmen vyučovania,nech nepodložené deti nemajú prah začať maľovanie, písanie písmen, naučiť slová, od jednoduchých až po zložité, progresívne, a zvýšiť detský záujem, maľovanie jeden prsteň, dajte akvarel karty spolu: Klip udržuje všetky dohromady a jednoduché hrať s v aute,reštaurácie,a doma,atď.A celú sériu bolo úžasné mať na lietadiel príliš.

Štítky: sieťky, kreslenie, japonské umenie, mäkké magnetické písmená abecedy, dospelých coloring book princezná, rada list, elektronické grafické rysovaciu dosku, dessin sfarbenie knihy, 8 magic rada, list pera, kniha mágie.


( 1 Hodnotenie )

Počet