20 KS Kolo Huby Kefa Nastaviť Deti Maliarske Nástroje - Huba Maľovanie Nastaviť DIY Maliarske Nástroje v 4 Veľkostiach pre Deti

€3.68


Tieto hubky, štetce sú vyrobené z vysoko-kvalitné drevené rukoväte a húb, ktoré môžu produkovať veľmi krásne, super-farbené a super-atraktívne svetlé farby, ktoré sú tak príjemné na pohľad a väčšina obrázkov ideálny pre maľovanie.

Perfektný darček: deti môžu používať svoje graffiti, ktoré pomôže deťom, aby maximalizovali svoju predstavivosť. Vhodné na Vianoce, deň Vďakyvzdania, narodeniny, promócie, vhodný pre deti a dospelých, maliarske potreby.

Najlepšie Hodnota: Veľký kresliace nástroje pre vaše umenia a remesiel projektu, vyzdobiť svoj obývacia izba, spálňa tapetu, hliny, miniatúrne a farbené a lakované windows. Tento špeciálny nástroj na kreslenie sa hodí pre umelca teen alebo profesionálny maliar.

Farba: žltá

Materiál: Drevené + hubky

Kolo Huby Štetec je vyrobený z dreva rukoväť a hubky, ktorý je ľahké a trvanlivé, bezpečné pre vaše deti.

Oni sú široko používané v škole, art štúdio, narodeninová párty a iné situácie, keď deti potrebujú, aby sa DIY remesiel.

Je to bez ujmy na tele a je dobrý produkt pre deti maľovať.

VEĽKOSŤ: Dĺžka x Priemer:

9.5 x 4 cm (3.74 x 1.57 inch)

8.8 x 3 cm (3.46 x 1.18 inch)

8.6 x 2 cm (3.38 x 0.78 inch)

8.2 x 1,5 cm (3.23 x 0.59 inch)

Tieto štyri rozmery, môžete čerpať všetky maľby, ktoré chcete.

4 rôzne veľkosti v priemere, dať deťom viac možností rozhodnúť veľkosť ich čerpá a poskytuje viac príležitostí na rozvoj ich fantázie.Činnosti, tiež poskytuje deťom príležitosť, aby sa rozhodnutia nezávisle.

Balenie obsahuje:

20pcs x Huby Kefa ( 4 veľkosti,5 kusov každej veľkosti)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: Stojan Zásobník, fine liner, značka maker nastaviť, kalimba mikrofón, plavidlá kresliť, farba pigmentu prášok, canson, superior akvarel, a4 náčrt, materiál farba.


( 0 Hodnotenie )

Počet