12PCS Deti Penové Špongie malby Otočiť Spin Kvet Hubky, Štetce Hubky rotačná Kefa DIY Maľovanie Nástroj na Kreslenie Hračka

€3.04


Ďalšie Produkty:

12PCS Deti Penové Špongie malby Otočiť Spin Kvet Hubky, Štetce Hubky rotačná Kefa DIY Maľovanie Nástroj na Kreslenie Hračka

Podrobnosti:

Maľovanie štetcom nastavenie : 4 kusy pre každý štýl 3 štýl si môžete vybrať. Veľmi magic hubky kreslenie kefy, si môžete vychutnať maľovanie na iný tvar a krásne modely s rôznymi kefami.

Dobrá kvalita: Vyrobené z hubky materiál , pekné a svetlé farby štetcom môžete radosť deti. S kefou rukoväť, môže chrániť deti list od stále špinavé.

Užitočné: Môže robiť deti je umenie, maľovanie na prácu oveľa jednoduchšie, a aby remesiel viac vynikajúce a rozkošný .

Vhodný položky : Ideálne pre kreslenie a maľovanie, môže pestovať detí tvorivé schopnosti, operačné schopnosti, kreslenie zvyk, atď. Oblek pre deti i dospelých.

Prenosná veľkosť a ľahké : Vhodné na prepravu a obchod, môžu byť uložené v aute, deti môžu ísť na ich jedinečný dizajn a maľovanie kdekoľvek a kedykoľvek.

Špecifikácie:

Materiál: hubky + plast

Kefa Na: 10.5 cm/4.13 palec

Kefa B: 13 x 10 cm/5.12 x 3.94 palec

Kefa C: 11 x 3 cm/4.33 x 1.18 palec

Package:

12 x Hubky Maľovanie Štetcom

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: umelec akvarel, mini valčekom, sieťky, kreslenie, štetcom, valčekom, farby akvarelové, pneumatiky deti, drrsses deti, deti pečivo valček, farba vzor valček, piesok maľovanie deti asassins.


( 2 Hodnotenie )

Počet