Veľký Jazyk Vibrátor 10 Frenquency G-Spot Stimulácia Klitorisu Mäkké Hračky USB Nabíjateľné Erotické, Sexuálne Hračky pre Páry a Ženy

€13.55


Funkcie:

★2 v 1 jazyk vibrátory - Vlastní funkciou jazyka a vibrátor , je to môžu stimulovať klitoris ,vagina, análny, prsia a iné citlivé časti, či už ako stimulátor klitorisu, vibrátor, Dildo alebo ako klasické G-spot vibrátor pre ženy alebo flirtovanie hračky pre páry , je to ideálny výber.

★Bezpečný materiál, & simulácia dizajn - Vysoko kvalitný silikónový materiál,bezpečné, netoxické . Realistické a ergonomický dizajn, mäkké, pružné a pohodlné kože dotyk pocity, simulačné modelovanie, realistické textúry, ponúkame vám skutočný zážitok.

★Silný motor - Super silný ,10 druhmi vibrácií pre rôzne stimulácie, orgazmus a skúsenosti, pridať viac zábavy, priniesť silný pocit vzrušenia.(ps:vibrátor nefunguje, keď sa nabíjanie.)

★Vyberte si tento jazyk vibrátor-Ako väčšina žien môže vyvrcholenie s priamym klitorálny stimulácia, Vibrátory s táto dvojitá stimulácia sú viac pravdepodobné, že spôsobí orgazmus.

Prevádzková Metóda: Prosím, dlhým stlačením tlačidla napájania v priebehu 3 sekúnd zapnúť / vypnúť Frekvencia zvýšenie a zníženie kľúče; výrobky bude vibrovať Swing celkom 10 frekvencií, každým stlačením tlačidla sa; to bude zmena jedného súboru

Ochrana osobných údajov Zaručená: Budeme diskrétne balík, neoznačených obaloch, dôverné dodanie

Zoznam Balíkov:

1 x Vibračný Jazyk Masér

1 x Nabíjací Kábel

Štítky: muž bdsm, sex hračky žena, olo veľkú robertek, sex hračky, bežné ženy, vibrat, sex, svieža 2 lovense bluethooth, posteľ dospelých, sexuálne hračky, vecum penis s vibrátorom.


( 3 Hodnotenie )

Počet