Upozorňuje sexuálnu Hračku Pre Dospelých Vagíny, Klitorisu Análny Stimulovať U Typu Vibrátor pre Ženy Masturbator Wireles Diaľkové Vibrácií Pár

€14.77


Popis Položky:

Najsilnejší pár je vibrátor ! Je navrhnutý tak, aby sa vkladá menšie rameno do pošvy, a väčšie vonkajšie rameno sedí na klitorisu. To je najjednoduchšie na to miesto, pred vaším partnerom vstupuje vás. Mnoho nájsť misionár byť najjednoduchšie začať s.

It 's navrhnutý tak, aby sa tešili s partnerom, pri sexe. Ona dostane silný stimul na jej klitoris a G mieste a spolu, obaja zdieľať atmosféra a radosť.Je dostatočne flexibilný na to, aby sa zmestili vaše jedinečné tela, takže sa môžete cítiť vibrácie presne tam, kde ich potrebujete.

To nie je len mať, aby sa tešil so svojím partnerom; môže byť použitý počas sólo sex aj keď je vložená vaginálne a spárovaný s vaším obľúbeným nasadzovacie hračka.

100% Nepremokavé, Ľahké, čisté a ideálne pre vaňa alebo sprcha!

Magnetické USB Nabíjateľné , Jednoduché nabíjanie pomocou magnetického USB nabíjací kábel.1.5 hodín úplné nabitie poskytuje 2 hodín potešenia!

Prenosný Dizajn , Drobná dosť byť nenápadný,vždy pripravený cestovať s vami!

Nepretržitú radosť. Prepínač vibrácie v zápale okamihu vzdialenej môže zmeniť vibračných režimov, ako aj intenzity v čase. Buď partner môže použiť diaľkové a funguje to až do vzdialenosti 12 metrov.

Poznámka :

Táto položka má diaľkové ovládanie, verzia a č diaľkové ovládanie verziu , Diaľkové Ovládanie je závislá na vašej voľbe pri zadaní objednávky. Prosím, pozor!

Ochrana osobných údajov Zaručená: Budeme diskrétne balík, neoznačených obaloch, dôverné dodanie

Zoznam balíkov: 1 x Vibrátor (1 x Nabíjací Kábel.

Štítky: diaľkové realistický vibrátor, pekná láska vibradore, nvidia gt, sex wifi, sex hračky, Orálny Sex, diy elektrickým prúdom sexuálnu hračku, , vibrat, análny plug, vibrátor bullet svieža.


( 2 Hodnotenie )

Počet