Multispot GYS Neznížila Sťahovák Stroj 3500A Mieste Sťahovák Kapoty Neznížila Oprava na Mieste Zvárač

€379.24


Garáž Neznížila Sťahovák Miesto Zvárač 3500A Mieste Stud Zváranie Neznížila Sťahovák Vozidla Panel Mieste Sťahovák Neznížila Pozorovateľ Výhody: Pre neznížila a naraziť na extrakciu z vozidla orgánov. Pre automobilové opravovne a lakovní. Veľmi kompaktný a ľahký dizajn. Ponúka rôzne zváranie funkcie až do 3500 A. Silný neznížila kladivo s hákom. Jednoduché prepínanie prílohy. 7 prednastavených funkcií. Prehriatiu. Širokú škálu príslušenstva.

Funkcie Popis:

Trojuholník ťahanie pad zváranie

Podložka zváranie

Pin/skrutku, zváranie atď.

Skrutka tlakové zváranie

Vlnitý drôt na zváranie

Jednostranný tlak na zváranie

Opuch - vykurovanie plechu pomocou uhlíkovej elektródy

Plech hrany zváranie

Drôt uhlíka rezanie

Vieme, ako stresujúce auto preliačiny sa môže, ale niekedy si jednoducho nemôže sa im vyhnúť. Keď sa to stane, náš profesionálny Mieste Neznížila Sťahovák vám pomôže zbaviť sa ich. Vybavené mimoriadne rozsiahle príslušenstvo balík, náš neznížila remover možné ľahko opraviť ešte náročnejšie plech škody na vozidle povrchu. Preto je potrebné pre oba automobilové dielne a laku obchody, vzhľadom na jeho rýchle a efektívne neznížila a bump odstránenie.

Prevádzkové režimy vozidla telo pozorovateľ sú založené na bodové zváranie. Čelné sklo alebo zvlnené drôty sú zvárané s vysokou presnosťou v súlade s doskou zakrivenie, aby potom priniesť poškodené časti späť do svojho pôvodného tvaru prostredníctvom planishing kladivo. Na tento cieľ, náš Spot Neznížila takéto zariadenie je vybavené 10 rôzne zváracie funkcií, a sú vhodné pre rôzne situácie.

Zvar kolo podložky, kolíky, skrutky alebo vlnitý drôt s ich zodpovedajúce funkcie, a potom jednoducho vytiahnite preliačiny s powerlifter alebo hák. Rôzne funkcie umožňujú aj plechov opuchlo prostredníctvom buď elektróda alebo zváraním hrany. Navyše, toto miesto zvárač môže byť použitá na jednostranné stlačte zváranie alebo rezanie drôt uhlíka rezanie.

Rýchlo a bez námahy nastaviť presná funkcia hodnoty, aby vyhovovali vašim potrebám. Nemusíte sa obávať, prehriatie, vďaka zariadenie je zabudované v prehriatiu.

Vybavené zváranie zbraň, náš produkt stavia k dispozícii uhlíkové elektródy, podložka a pin príloh, ako aj pracka kladivo. Tieto prílohy umožňujú zamestnávať zváranie funkcie, ktoré potrebujete. Úhľadne obchod komplexné príslušenstvo dodávané veci.

Užite si náš produkt je vysoká pružnosť a mobilita a to ako vo vnútri, tak aj mimo dielne, vďaka jeho ľahký a kompaktný dizajn. Pre tých chvíľach, keď potrebujete vykonať extrakciu práce, naše neznížila zvárač ponúka potrebnú voľnosť pohybu s jeho 1.7 metrov dlhá hadica balík, rovnako ako jeho 1.7 metrov dlhý zem kábel.

Package: (bez vozíka)

1pcs Zdroj Napájania. (prosím vyberte vstupné napätie)

1pcs Neznížila Ťahanie Mieste Kladivo.

1pcs Matovanie Kladivo s Hákom.

1pcs Neznížila Box Bar zahŕňa: Uhlíkové Elektródy Prílohu & Trojuholník Ťahanie Pad Prílohu & Príručka Bulík & Uhlíkové Elektródy & Kľúča & Trojuholník Pad & Pazúr & Zvlnené Drôty & Elektródy z Zvlnený Drôt & Krúžky.

Štítky: tabuľka miesto zvárač, zváranie bodové stroj, neznížila paintless opravy, b6 nabíjačku imax, zubné miesto zvárač, miesto zvárač, isdt q6, mig, studený zvar, sullen.


( 0 Hodnotenie )

Počet