NOVÉ 18650 Batérie Prenosné Bodové Zváranie Okruhu PCB Dosky Pre Farad Kondenzátor Špeciálne Bodové Zváranie Stroj

€8.26


Feture

Tento produkt neobsahuje fara kondenzátory, a obvod neobsahuje kontrolu nabíjania, takže zákazníci by mali vyriešiť problém kondenzátor nabíja sami. Tento produkt je vhodný pre pripojenie 2 séria farad kondenzátory (2.8 V + 2.8 V). Odporúča sa, aby sa jeden kapacita 3000F alebo vyššie. Obvod je presne riadený jednočipový počítač programu. To je rozdelené do 3 úrovne výkonu. To automaticky rozpozná kontakt odolnosť spájkovacie pero a aktivuje automaticky. 300A power tube X4 výstup súčasne, zváranie 0.15 nikel kusy, kus koláča, 0.2, že som sa snažil. Na zváranie schopnosť Tohto produktu je najsilnejší v našom obchode.

Balík Obsahuje

Tam sú inovované verzie tejto dosky teraz, ale ich funkcie a používanie sú rovnaké, prosím, prečítajte si pozorne pred nákupom 1 * Hlavný obvod 2 * Vstup linku 2 * Výstup line a zváranie pero

Štítky: 18650 batérie pcb, arc studenej zvárací stroj, bodové zváranie ovládanie, scénické tapety, bodové zváranie, mini zvárací stroj s dopravou zadarmo, miesto zvárač, tig 9 wp, 18650 batérie recharg, micro zvárací stroj mini.


( 3 Hodnotenie )

Počet