HHO-100A Digitálny Lcd displej, Dvojitý Impulz Encoder Miesto Zvárač Stroj Času riadiacej Dosky

€14.56


.

.

III. Použitie metódy:Napätie kalibrácia:modul má sieťové napätie náhradu funkciu, takže napätia, kalibrácia musí byť vykonané, keď prvý stroj je nainštalovaný, a v budúcnosti, ako dlho, ako modul napájací transformátor nie je nahradiť, nie je potrebné kalibrovať. Samozrejme, keď máte pocit, že displej napätie je zle a to môže byť kalibrované. Tieto sú sieťové napätie, ktoré nie sú kalibrované a zobrazí počas prevádzky

Dávajte pozor na bezpečné používanie vysokého napätia časť počas inštalácie. Pri používaní frekvencie a výkonu sú vysoké, kremík kontroly usmerňovač vyžaduje externý chladič na disspate tepla.Napájanie modulu jazdy zaťaženie závisí od energie z kremíka kontroly usmerňovače (SCR). BAT41 (40A) môže vykonávať mikrovlnná rúra transformátor, BAT100 (100A) môže vykonávať dva mikrovlnná rúra transformátory a odporúčané jeden pre Slučky transformátor je 100A.

Bezpečnostné opatrenia na používanie:Tento modul urob si sám, potrebuje mať určité elektrikár poznatky, ak ste úplný nováčik, prosím obráťte sa na elektrikára vedomosti, než začnete. Neviem, zvárací čas a silu zvárané diely, odporúča sa, aby zvárací čas a silu byť upravená z malých na veľké, aby sa zabránilo dae na zváranie pero.Porucha príčina a riešenie problémov,s dodávkami elektriny nezodpovedá skutočnej elektriny napätie: re-napätie kalibrácie.

Spájku spoločné, nie je bezpečné alebo spájkovanie: nastavenie zváracieho času a energie, kým uspokojivé výsledky sú dosiahnuté.Môžete nastaviť, aby uložiť poslednú operáciu, modul, dvojitý impulz, spustenie, vypnutie akýkoľvek súbor spúšťača čas, môžete zmeniť dvojitý impulz na jeden impulz spúšť.Hlavná doska a displej ovládacom paneli sú oddelené, a kryte sa dá pružne zmontované.

S sieťového napätia, kompenzácia, výstup náhrady môže byť automaticky upravené podľa zmena napájania a elektrické napätie asi na 1 sekundu sa zobrazí pri spustení, a tak, že účinné teplo, zváranie je v súlade s zváracie parametre, a zváranie mieste je jednotné.

DIY alebo jednoduché batérie zvárač rozvoj zváranie.

Zváranie jednu batériu alebo batériu.

Multi-skupina údajov 12864 vizuálny displej, intuitívne ovládanie, pohodlný jediný encoder parameter nastavenie môžete urobiť prevádzky jednoduché a rýchle.

S 0-9999 zváranie počítanie funkciu, s 5 skupín vzoriek skladovanie parametre, môžu byť uložené aj elektriny je vypnuté napájanie, počet wleding by bolo vidieť len na prvý pohľad.

Čas vstupu 0-99 cyklus (1 cyklus je 20ms, napríklad, úprava hodnota je 50, čo je zvárací čas 1 sekundu.), zastaviť čas medzi 2 weldings je 0-99 cyklov (1 cyklus je 20ms, ako je hodnota intervalu 50, je interval 1 sekundu.) nastaviteľné. Zváranie sila 30%-99% je nastaviteľná.

Modul môže izolovať silné a slabé elektrinu optické spojky, a dizajn spoľahlivý na okruhu na nulu-rázcestie detekcie a detekcia napätia, aby sa zabezpečilo presné fázový posun kremíka kontroly usmerňovače (SCR), ktorá môže byť v súlade s 40A-100A obojsmerný kremíka kontroly usmerňovače (SCR).

9-12 V AC príkon (pomocou AC transformátory, ostatné, ako napríklad DC, môže spôsobiť zero-rázcestie detekcia zlyhania, nemôže vyvolať.)

farba:zelená

Materiál:Metal + PC

Obsah Balenia:

1 * Základná Doska

1 * Displej Rada

1 * Kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

.

[ Doprava ]

1. Všetky položky, ktoré budú odoslané do 6 pracovných dní po úhrade sa vymaže.

2. Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.

3. Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia.

4. Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.

Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.

[ Spätnú väzbu ]

Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný.

ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

[ Kontaktujte Nás ]

9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) sobota.

naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin.

Naše Misie:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.

2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod.

Štítky: pripojenie li, weld, zváranie bodové stroj, prenosné pulz miesto zvárač, hho vodíka, bodové zváranie, brick road, miesto zvárač, mini mieste zvárač, miesto zvárač.


( 1 Hodnotenie )

Počet