Motýle Odnímateľné Steny Umenie Obtlačky Domova Rodine, Kde Život Začína A Láska Nikdy nezanikne DIY Stenu, Nálepky Na Obývacia Izba

€8.10


Funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Materiál:PVC Farba:Čierna Užitočné:Vyberte si, Kam Vložiť Otlačkom,A Očistite Povrch Vložiť Obtlačok Na Stenu A Pomaly Peel Off by Ste Mohli Upraviť Polohu Počas Peeling Motýle Odnímateľné Steny Umenie Obtlačky Domova Rodine, Kde Život Začína A Láska Nikdy nezanikne DIY Stenu, Nálepky Na Obývacia Izba Ako používať: 1. Vybrať hladký, čistý a suchý povrch. 2. Kôra samolepku zo súvahy po jednom. 3. Poloha lepidlo na rovine povrchu bez stlačením nich, tak, že to umožňuje možnosť odvolať ich a premiestniť znova, ak je potrebné. 4. Ak výsledok je uspokojivý pre vás, držať pevne na povrch a stlačte vzduchové bubliny von.

Štítky: plavky 6 7 rokov dievča, plavky späť plavec, odpory 180 ohm nastaviť, plavky balet žena, odpory 02 ohm 0805, plavky 7 mesiac dieťa, plavky adidas split, plavky animal žralok, plavky jeseň veľké.


( 1 Hodnotenie )

Počet