Vysoká Kvalita Španielsko Európa Kovové maľovanie Ročníka, Bar, Kaviareň Dekor 15x30CM doprava Zadarmo

€8.93


Ahoj ,kamarát.

Ak akékoľvek problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať .

Zadarmo Test .

Popis Produktu

Váha: cca 0.3 k g

Položka Veľkosť: 15x30 cm 6x12 palec

Materiál: Kov (železo), plech

Funkcia: Vysoká kvalita, tvorivé, manželstvo, módne,ročník,

Balenie: Každý do bublina taška alebo poly taška.

Bezpečne : Non-glare, colourfast, čisté, jednoduché, nepremokavé.

Dekorácie: bar, coffee house, domov, všetky druhy individuálny charakter miesta. Nie len môže byť uvedený do mesa, ale tiež sa môže zavesiť na stenu.

Upozornenie : pianting má malé okrúhle otvory v každom rohu, ktoré vám môžu pomôcť vyriešiť maľovanie. Môžete tiež použiť lepidlo opraviť .

Obsah balenia: 1 x Kus

Všetky tin znamenia

5 alebo viac kusov,viac zľavu

PLZ kontaktujte nás požadovaný štýl

Platba 1. Pred objednávkou, prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na cenovú ponuku. 2. Prosím vykonať platbu za 1-3 dni od objednávky, ak je to možné. 3. Akceptujeme Alipay(escrow), Kreditné Karty, Western Union Doprava 1. Váš tovar bude dodaný v 2-5 dní po potvrdení platby. 2. Zadarmo doprava objednávky bude dodaný Čína Príspevok Air Mail, dodacia lehota je cca 14-25 dní do väčšiny destinácií. A tam možno trochu oneskorenie pri sviatky prišli. Niekedy pre colné alebo počasie problém bude oneskorené o niekoľko dní. To môže byť až 30-45days. 3. Budeme stačí odoslať tovar vám, podľa adresu, ktorú napísal v www.tantra-egypt.sk, ak ho chcete zmeniť, musíte sa obrátiť na mňa. Dovozné Clo 1. Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Budeme vykonávať všetky tovar ako darček s nízkou hodnotou, spätná Väzba 1. Spoliehame sa na www.tantra-egypt.sk je spätnú Väzbu a spokojnosť zákazníkov uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi tovar a služba, prosím, nechajte 5-hviezdičkový v spätnej väzby k nám. 2. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme za pochopenie. Návrat politiky 1. Zaručujeme všetky položky sú v 100% dobrom stave a vysokej kvality. 2. Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, prosím, vráti ho s prijatí v rámci 7days, bude nahradený alebo vrátenie peňazí vzhľadom. 3. Garantujeme vašu nulové riziko nákupné skúsenosti tu.

Štítky: ccam, cccam server, cuadros abstractos, cccam portugalsko, najnovšie cccam linky, KRÁĽ HOLUBOV, mexická, combi vintage dekor, bar dekorácie orleans, cccam.


( 5 Hodnotenie )

Počet