ZHYHGO Samolepky na Stenu pre Deti Izby Maľované mačka Roztomilý Samolepky na Stenu Spálne Salón Auto Samolepky detskej Izby 50*70

€3.13


sta

konečného Výrobku materiál: PVC Vlastnosti Produktu: ◆ PVC matné textúry, priesvitného materiálu, je možné nalepiť na akýkoľvek farbu pozadia steny, dlaždice, sklo, nábytok a iné hladké materiály povrchu ◆ podklad lepidlo je odnímateľný lepidlo. Keď je otvorené a olúpané, to nebude mať za vady na povrchu byť pripojené, a žiadna zostatková lepidlo škvrny. ◆ Nie je potrebné na prenos film, vložte ho priamo Použiť referencie: (1). Uistite sa, že povrch, na ktorý sa pripevní je hladký povrch s hrbole a ryhy. Nie prilepiť. (2). Vyberte umiestnenie vložiť, vyčistiť prach a mastnotu škvrny na povrchu, aby sa zabezpečilo, že povrch je suchý a čistý. (3). Jednoduché plánovanie podľa objednávky prilepenie, samozrejme, urob si sám môže urobiť podľa vlastnej tvorivosti. (4). Prilepte nálepku jemne a odlúpnite base papier bez lepenia film. Pri prilepovaní, držať uprostred prvý a pripraviť ľavej a pravej ploché.

Štítky: stiker stenu, adesivos parede, miestnosti dekorácie príslušenstvo vintage, nálepka na stenu, spálňa furnitur, steny stckers spálne, roztomilý vec, lepim, marie mačka nálepky, 90 nálepky.


( 4 Hodnotenie )

Počet