Veľké Ružová Pivónia Kvet Samolepky na Stenu Romantické Kvety Domova pre Spálne, Obývacia Izba DIY Vinyl Stenu Dropshipping

€2.94


Vlastnosti: *1. Romantickú dekoráciu: Pivónia je symbolom lásky, bohatstva a dokonalosti. Tento kvet stenu-nálepky je navrhnutý tak, aby vytvárať romantika pre vás. Pridať farbu a romantiky do vašej spálne, obývacia izba, detská izba, dievča, izba, chodba, svadobné party, atď. *2. Ideálne DIY stenu, nálepky: šetrné k životnému prostrediu, vhodné pre rodiny priestoru, urob si sám vlastné spomienky na stenu alebo okno s rodinou, deťmi a priateľmi. Deti budú milovať tento krásny obrázok. *3. Vymeniteľný a umývateľný: Tento nálepky na stenu sa ľahko vložiť, odstrániť a znovu použiť, bez zanechania akejkoľvek škody alebo rezíduí. Tento pivónia stenu-nálepky je umývateľný, môžete ho utrieť vlhkou handričkou a odstrániť ľahko. *4. Použitie príležitostiach: samolepky na Stenu môže byť použité na akýkoľvek hladký, rovný, suchý, bezprašný povrch: steny, nábytok, dlaždice, zrkadlá a okná. Vhodný pre TV stena, gauč pozadí, nábytku, nálepiek, prepnúť panel nálepky, okenné nálepky, atď. Tipy: 1.Pri uplatňovaní nálepka sa prosím uistite, že povrch je čistý a suchý. 2.Skutočná veľkosť položka sa líši od toho, čo na obrázku, Prosím, láskavo pozrite podrobný popis. 3.Vezmite prosím na Vedomie :Milý Priateľ ,Ak Stene Nálepku ste dostali nejaké zaniknúť v to,Pls nestarajte sa o to,je nomal , že nemôžu ovplyvniť využitie . Vplyv budú rovnaké ako na obrázku . Ďakujeme za pochopenie ! Špecifikácie produktu: Veľkosť: 60*40*0.2 cm Hmotnosť: 100 g Materiál: PVC obalom zoznam: Nálepky na Stenu * 1 Poznámky: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: vlastný vinyl nástennú maľbu, žart vinylové nálepky, vinyl porovnanie nástenná maľba, dekor váza stenu, dekor domov ružová, strop odnímateľné steny nálepky, list odnímateľné steny nálepky, obyčajný vinylové nálepky, tropický kvet nálepky, punk kvet nálepky.


( 1 Hodnotenie )

Počet