Pet Turnning Veterný Mlyn Cat Hračka Catnip Žuť Cat Hračka Pre Psa Gramofónu Osvetlenie Šteklenie Zábavné Molekulová Poškriabaniu Vlasov Kefa Pre Mačky Bulík Hračky

€5.09


Popis

· Meno: Turnning Veterný Mlyn Hračiek Pre Mačky · Materiál: TPR+Transparentné PC · Farba:Modrá,Žltá,Zelená · Veľkosť: 158mm *74mm *69mm · Funkcia: Inteligentný,Molekulová,Trieť tvár a vlasy,Osvetlenie,Turnning. 1. To je hračka pokušenie, že mačka nemôže odmietnuť. 2. Toto je inteligentná hračka,ktorá môže zlepšiť inteligencia mačka, keď ľuďom efektívne riadiť mačka hrať. 3. S funkciou molekulová, je možné efektívne zabezpečiť ústne čistenie mačky. 4. Mäkké a zdravé materiál nespôsobí žiadnu ujmu na mačku. 5. Mäkké hrbole na hračky povoliť mačky, aby potrieme ich tváre. 6. Hračka je zabudované osvetľovacie zariadenie, a dve catnip gule, aby mačka viac zaujímať a viac sa sústrediť. 7. Priehľadné shell a vstavané položky na hračka môže byť prijatá, ak chcete hrať s mačkou. Poznámky: 1. Prosím, dovoľte 1-2CM rozdiel vzhľadom na ručné meranie. 2. Skutočná farba sa môže mierne líšiť od fotografie vzhľadom na obrazovke počítača je rozlíšenie, jas, kontrast, atď. Dúfam, že pochopenie. Pekný nakupovanie deň!

Štítky: loptu catnip, cat hračka pre, cat hračka, mačka mint, mačka catnip hračka, Mačka, mačka catnip, mačka občerstvenie, mačka tráva, catnip stick.


( 0 Hodnotenie )

Počet