6 Gears 3 v 1 Elektrické Škrabanie Nástroj Späť Masér Bankovanie Acupoints Vákuové Gua Sha Zariadenie Telo Masážneho Horúce Komprimovať

€26.40


6 Gears 3 v 1 Elektrické Škrabanie Nástroj Späť Masér Bankovanie Acupoints Vákuové Gua Sha Zariadenie Telo Masážneho Horúce Komprimovať Funkcie: 1. AKO PRACOVAŤ: Naše ručné 3 v 1, funkcie elektrické gua sha bankovanie masér môžu byť použité pre škrabanie a bankovanie aj masáž, jeden stroj má 3 funkcie, veľmi pohodlné. Elektrický masér môže aktivovať nepretržitého tepla pokožky, uvoľnenie svalov tela a urýchliť vnútorného obehu cez tepelný účinok. Energia preniká svaly, zmierňuje bolesť a pomáha relaxovať a byť zdravý. 2. ERGONOMICKÝ DIZAJN: masážny stroj má 6 úrovní negatívny tlak prostredníctvom magnetické vlny terapia, Jednoduché zobrazenie funkcií na displeji, môžete si vybrať vhodné intenzity a teploty podľa vašich potrieb. Jeho sila je len správne a nebude to bolieť pokožky(najviac pracovná teplota dosiahnuť 55℃). Hladké zakrivenie rukoväť sa dokonale hodí dlani tak, že môžete zvládnuť to s jednej strane, a operáciu oboch rúk je rovnako jednoduché ako že z ľavej a pravej ruky. Úspora času a práce-ukladanie. 3. UPLATNENIE: je vhodný pre chrbát, brucho, ramená, nohy a iné časti tela, a vhodný pre tých, ktorí nedostatok cvičenia dlhší čas, zlý fyzický stav, dlhodobý duševný stres, fyzické dysfunkcie. Na scavenger je kompaktné a prenosné, a môže byť použitý kdekoľvek, ako napríklad spálňa, obývacia izba, a dokonca si profesionálne fyzioterapia vždy, keď budete cestovať. 4. MASÁŽNA FUNKCIA: masáž formy malých intervaloch, ak chcete vysunúť tuku, prestávky až pevného tuku, veľmi účinne odstraňuje celulitídu, vykonáva aeróbne cvičenie, ktoré naštve pokožky a tukového tkaniva, zlepšuje funkciu a krvný obeh a odstraňuje toxíny cez lymfatický obeh. Obsah balenia: (esenciálny olej nie je v cene!)

1 x Škrabanie masér

1 x Napájací adaptér

1 x Acupoint mapu

1 x Kliešte

1 x zvinovací

1bag x Filter bavlna, Filter plug

Poznámka:

Štandardný pracovný čas výrobok je 25 minút, automaticky prestať pracovať po prevádzkovať to za 25 minút.

Pred použitím zariadenia, je potrebné si dať filter bavlny do filtra zástrčku, potom dal filter zátku do otvoru. To môže účinne zabrániť esenciálny olej z zadanie zariadenie.

Mali by ste vymeniť filter bavlna po každom použití. Filter bavlna je opakovane po vyčistite a vysušte.

Odporúča sa, aby ste mali rovnomerne náteru esenciálny olej na chrbát, aby sa zabránilo kože sa bolestivé. (Esenciálny olej neobsahuje)

To je navrhol, nepoužívajte prístroj po jedle.

Počas tehotenstva a menštruácie, by sa nemal používať.

Ak sú kŕčové žily jav v tele, prosím nepoužívajte túto jednotku.

Tento prístroj by mal byť použitý v rovnakom smere, nepoužívajte ju hore a dole, doprava a doľava.

Len, keď máte zvyšok 30~45 minút po použití potom môžete vykúpať.

Štítky: gouache masáž, eletric masážny vankúš, najnovšie masáž prostaty zariadenia, elektrické bankovanie, bedrovej masér elektrické, osobný masér elektrické, pad masáž chrbta, starostlivosť o telo masáž, malé mini electric masér, gua sha kameň.


( 0 Hodnotenie )

Počet