Trojica Mince (Morgan Trik) Joshua Jay Mince Miznúce/Objavujú Klasické Mince Kúzla Zblízka Magic Rekvizity Ilúzie

€11.78


Trojica Mince (Morgan Trik) Joshua Jay

Predstavte si, aké by to vyzeralo, ako keby ste mohli NAOZAJ zmiznúť, mince do ničoho. Potom sa pozerať prívesu. TO je, ako to bude vyzerať. Žiadne vtipné pohyby. Žiadny rýchly pohyb. Č fotoaparát úpravy. Môžete vrátiť rukávy. Môžete zobraziť tri mince. Po jednom, proste... miznú. Trojica Mince je zjavenie mince magic.

Trojica Mince je dvakrát shell a mince systém, ktorý umožňuje vyrábať, zmiznúť, alebo zmeniť troch pol dolárov v bude. Môžete zobraziť OBE ruky úplne prázdny po poslednom zmiznúť, a vykonať efekt v krátkych rukávoch. Joshua Jay má zdokonaľovali tento zázrak viac ako desať rokov, a výsledkom je elegantný, hladký a veľmi klamlivé rutina, je to možné LEN s Trojica Mince.

Ak ste niekedy videli Joshua Jay prednáška, to je trik uzavrie s. Dlho dostupné IBA cez Joshua Jay priamo, Miznúce Inc. Mágia je hrdý na prepustenie Trojice Mince do sveta čarodejníkov.

Obsluha je jednoduchá

- 3 rutiny zahrnuté

- Každý súbor je presnosť-vyrobené ručne

- Dodáva sa v ochranných skladovanie jednotky na ochranu nastaviť

Ak chcete mať k dispozícii ďalšie normálne morgan dolár,môžete hľadať v našom obchode~

Štítky: magic, magic morgan, mince zmiznúť, magický trik, magic city, zane, mince magický trik, sklo magický trik, mince magic, mince trik.


( 1 Hodnotenie )

Počet