Profesionálne Svetlo-Pair Nastaviť ( Red & Štyroch Farbách ) Kúzla Super Palec Svetlo Magic Rekvizity Fáze Magický Trik Ilúzie

€6.91


Zavedenie nového výrobku: svetelnej energie tanec je klasický prop, najmä v noci výkon je veľmi nádherné. ale kúzlo priatelia, ktorí sledujú vysokej kvality rekvizity bude cítiť, že jas kmeňových svetelnej energie tanec nie je dosť múdry. Teraz sme spustili tento, je veľmi oslnivé Áno, jas dosiahol takú úroveň, že nemôžete priamo pozrieť na to, prop, že môže robiť magic priatelia ho milujú. Produkt výhody: jas high-power LED lampa korálky nie je vidieť priamo v bezprostrednej blízkosti. Žltá ochranná fólia na knot zabezpečí vnútorný okruh a je ľahko skryť. Žltá farba je v blízkosti farbu prst a kože. Knôt môže byť voľne zladené s vašimi obľúbenými prst postieľka Štýl, vstavané lítiové batérie je možné opakovane nabiť, inteligentná nabíjačka s indikátorom stavu. Poznámka: Ako je svetlo príliš jasné, prosím nepozerajte priamo na svetlo zblízka, a nie cieľom svetlo na iných ľudí očí zblízka, aby sa zabránilo očí nepríjemné pocity. Plnenie pokynov: USB, smart nabíjací kábel je súčasťou balenia. USB hlavu, rozsvieti sa červená na nabíjanie, a zelené svetlo na plné nabitie. USB hlavy môže byť pripojené na napájacie banky/mobilný telefón nabíjanie vedúci/USB portu počítača/rozvodnú dosku, alebo zásuvky s USB. Špecifikácie produktu: o červenej rekvizity 31*13*10 mm, štyri-farba rekvizity 31*13*11 mm, prst rukáv dĺžka 50-55mm, vnútorná hĺbka 48, vnútorné šírka 22 vnútorná výška 21, hrúbka 1,6 mm, vrátane balenia hmotnosť 54 g, objem 60 g box 95*95* 35mm Veľkosť popis: knôt je nezávislá. Pôvodný prst postieľka je pravidelný veľkosť s mäkké nechty, vhodný pre väčšinu ľudí. Ak sa vaše prsty sú silnejší ako obyčajní ľudia, môžete si kúpiť veľké prst postieľky s mäkké nechty v našom obchode. Tento knôt je tiež OK Použitie s vaším existujúcim prst postieľky. Štyri farby, červené, biele, modré a zelené, štyri nezávislé vypínače, každý spínač ovláda jednu farbu.

Štítky: magic, v triky, telefón vivo iqoo neo, nastaviť ženy, magický trik, rukoväť červená mágia, kúzelník triky profesionálnych, veľký magický trik, kúzelník nastaviť, nubian červená mágia.


( 2 Hodnotenie )

Počet