1 Ks Čierna Hracie Karty Nepremokavé Palube najkvalitnejšie Plastové PVC Kreatívny Darček Odolné Poker Magic Rekvizity Magické Triky

€4.88


1*KS Čierna Hracie Karty Nepremokavé Palube najkvalitnejšie Plastové PVC Kreatívny Darček Odolné Poker Magic Rekvizity

Názov Výrobku: Čierna Farba, Poker, Hracie Karty

Materiál : Plast

Hmotnosť: cca 140 g

Veľkosť: 63*88 mm

Farba: Čierna

Funkcie:

1. Vyrobené z vysoko kvalitný plast, táto položka je odolný, vodotesný a šetrné k životnému prostrediu.

2. Nádherné ručne pocit

3. Perfektný darček pre všetkých, ktorí miluje hracie karty alebo kolektorov.

Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-4 cm chyba

Vzhľadom na Iný Monitor, farba môže byť rozdiel

Z dôvodu dlhého poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka poškodený, kontaktujte nás prosím v prvom rade bezprostredne predtým, než opustí spätnú väzbu, vďaka za pochopenie

4

Platby

1.Akceptujeme Viazaný, Visa, MasterCard, visa, Moneybookers, Western Union, ect. ako spôsob platby iba. A rýchlu platbu je veľmi vítané.

2. Všetky platby musia byť potvrdené. (Poštovné a fakturačné adresy sa musia zhodovať).

Doprava

1.Zvyčajne, budeme loď položky do 2-5 dní po obdržaní platby.

2.Dodacia lehota a Poštovné:

----Máme loď položky podľa Arimail parcely predvolenom nastavení, je to zadarmo poštovné neúčtujeme. V normálnom stave, to bude trvať asi 10 až 30 pracovných dní prostredníctvom Arimail doručenie balíka. Pre niektoré krajiny alebo vidieckych oblastiach,to môže trvať trochu dlhšie vzhľadom k menej frekvencia leteckej spoločnosti a kontroly cez vlastné.

----Ponúkame expresné ako EMS/DHL. V normálnom stave, bude to trvať asi 3-17 pracovných dní prostredníctvom expresné doručenie. Ak chcete expresného doručenia, prosím, kontaktujte nás, budeme caculate poštovného pre vás, alebo si môžete overiť Poštovné a Balenie pre referenčné účely.

3.Budeme si vybrať vhodný dodanie acoording do vašej krajiny, ako usilovať sa o najrýchlejší a spoľahlivú prepravu vašej objednávky.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku po uplynutí 30 dní po tom, čo sme vyslať svoje registračné objednávky, prosím, kontaktujte nás. Budeme pomáhať, aby si skontrolujte dodacie informácie a vyriešiť problém za vás.

5.Prosím, láskavo oznámenie, že kupujúci musia byť zodpovedný za (v prípade,) všetky dane alebo DPH za žiadnych okolností.

Ruturn/Rufund

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je kupujúceho .

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,

PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba

1.Naša spätná väzba je pre nás VEĽMI dôležité. Máme pocit, ako by ponúkame 5 hviezdičkové služby a my by sme veľmi ocenili 5 star rating na vašu spätnú väzbu. Sme vždy vrátiť pozitívnej spätnej väzby aj pre vás! Ak si z nejakého dôvodu myslíte, že ste nemali 5 star transakcie, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu tak, aby sme mohli situáciu vyriešiť. Ďakujeme!

2.Sme tu pre vás! V mimoriadnom prípade výrobok je chybný, budeme viac ako šťastní zariadiť výmenu alebo vrátenie peňazí.

3.Ak máte akýkoľvek problém, o naše produkty alebo vašej objednávky, prosím, neváhajte a kontaktujte nás. Dáme vám odpoveď do 1-2 pracovných dní. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa 100% spokojnosť zákazníka! Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PRED tým, než nás neutrálne spätnú väzbu alebo negatívnu spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

4.Sľubujeme, že sa budeme snažiť vyriešiť váš problém!

FAQ:

1· Otázka:Ako môžem objednať?

Odpoveď:

2· Otázka:koľko to stojí na loď do mojej krajiny?

Odpoveď:Balík menej ako 2 Kg vám bude dodaný Čína Príspevok Letecky, ktoré je doprava zdarma do 26 krajín, ako tieto: Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo; Austrália; Brazília; Kanada, Taliansko, Turecko, Španielsko; Malajzia; Francúzsko, Rusko, Švédsko, Nový Zéland; Nórsko, Švajčiarsko, Japonsko; Thajsko; Írsko; Izrael; Belgicko; Poľsko; Južná Kórea; Rakúsko; Nemecko; Dánsko; Singapure.

V ostatných krajinách, a balík nad 2 Kg, kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady.

3· Otázka:Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky.

4· Otázka:Robí tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme!

Štítky: magic, gumené prst, gecko nástroj, vtipné veľa, 10 magický trik, slush prášok, darček magický trik, cool trik, ručné trik, Duševné.


( 0 Hodnotenie )

Počet