Omamori podľa Hanson Chien & Yao Magické Triky, triky zblízka elementary meditation Kúzelník Ilúzie Magic Rekvizity Zábava

€20.76


KÚZLO, KTORÉ MÔŽE ODHALIŤ VŠETKY SPRÁVY

Trvalo to Hanson Chien a Yao tri roky vo vývoji a s prezentáciou a vysvetlenie stúpajúci-hviezdičkový kúzelník z Taiwan - Sean Chou. Na základe "Omamori" v Japonskej kultúry, to môže odhaliť všetky správy, a to prostredníctvom svetla.

ZÁKLADNÉ ÚČINOK

Tým, že umožňuje ľahké prejsť Omamori, divák je správa sa objavila a odhalené!

Môžete povoliť správy, ktorú chcete zmeniť, alebo dokonca, aby to zmizne. Vy rozhodnete, čo chcete, aby to vyzeralo ako: trik? Alebo zázrak?

Omamori sa ľahko prenáša a môže byť pripojený na svoje tašky alebo na prívesok. Tento Omamori bude každý kúzelník musia mať!

FUNKCIE

- Žiadna sila

- Žiadne pochybnosti o tom,

- Bez srandy

- Kedykoľvek

- Kdekoľvek.

- Všetky správy

ČO DOSTANETE

- Gimmicked čaro

- Pravidelné čaro

- Fortune papiere

- Goshuin nálepky

- Online návod

POZRITE SA, ČO PROFESIONÁLI HOVORIA

"Tradičné omamori je šťastie čaro. Ak si kúpite nový magic Omamori budete mať veľmi veľa šťastia, pretože to bude ohromiť svojich divákov a budú ťa!"

- Max Maven

"Geniálne! Mystické rozhovor kus, ktorý spája Korán medailón s Hofzinser karty."

- Dan Biela

"Majstrovské dielo bez pochýb. Omamori nie je to trik, ale zázrak sa stal moje každodenné nosiť."

- Sean Chou

"Omamori nie je ani oklamať, ani nástroj. To je zázrak. To chvenie divákov' viera a prehĺbiť svoju vieru. Čo Omamori pôsobí je sila viery."

- G

"Omamori je kus oceňujem tento rok. Je to krásne umelecké dielo, ale s pomocou to do veľkej miery, myslím, že váš výkon v elementary meditation pôjde na úplne novú úroveň."

Štítky: magic, nirvana hanson tričko, profesional magické triky, magický trik, elementary meditation kúzlo kniha, tom kameň, gashapon, bambusové box candy, kúzelník triky profesionálnych, japonský omamori.


( 1 Hodnotenie )

Počet