Skladovanie potravín Skleného pohára Jasné, Zapečatené Kanister Kontajner s Vekom a Lyžica na Sypaného Čaju Soľ, Cukor Coffee Bean Zachovanie

€6.87


Produkt obrázky a popis len pre referenčné účely, tak si, prosím, pozrite predmet vyrábať.

funkcie:vzduchotesná drevené vekom, ktoré majú silikónový tesniaci krúžok udržuje vlhkosť preč od potravín vo vnútri.

Umožňuje potraviny zostali dlhšie čerstvé. Bezpečné, bezpečné a praktické balenie.

Na uskladnenie potravín jar je dobré pre skladovanie suchých potravín, môže byť použitý ako sklo kávy jar, čaj úložného kontajnera, cukor jar, soľ a korenie kontajner, candy jar a viac.

Absolútne dobré skladovanie príslušenstva pre domy.

Popis:

Táto položka je viacúčelový skladovanie potravín jar s tesniacim viečkom a lyžica. Vyrobené z vysoko kvalitného priehľadného skla, je odolné a bezpečné na používanie. To je dobré tesniaci efekt udržať potraviny v dobrej kvality. Môžete ho použiť na podržte čaj, obilie, suché potraviny, obilniny, ryža, fazuľa, orechy, atď.

Použitie: Potraviny

Funkcia: šetrné k Životnému prostrediu

Korenie kontajner štýly: Kryt

Typ: Fliaš a skladovanie pohárov

farba:Transparentná

Materiál:Gao Peng Kremíkové Sklo

veľkosť:cca 12*8.5 cm

Obsah Balenia:

1* Utesnené Plechovky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.tantra-egypt.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1. Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2. Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3. Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4. Ponúkame oboch post poštovné a expresná doprava. Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

UPOZORNENIE: Expresná doprava patrí DHL, EMS, www.tantra-egypt.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní. (Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme Spoľahliví predávajúceho.

Profesionálny po-predajný servis pre našich zákazníkov.

Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke, prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu riešiť problémy pre vás.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Ďakujeme, Že Ste!!!

Štítky: skleného pohára lyžica, cukor, čaj, loď káva, môže cínu, káva, cukor, skleného pohára čaju, káva jar súbor, jar cukru, box cukru, káva jar skladovanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet