Kuchynský Nôž Kiritsuke Sushi Gyuto Kuchár Nôž Super Ostrý Japonský SKD-11 Damasku Ocele s drevenou Rukoväťou Varenie Nástroj 25

€83.86


Produkt Parameter Čepeľ Materiál: Dovezené, Japonsko Kov Hitachi Ltd. SKD-11(SLD) jadro,67 vrstvy Damasku ocele, Rukoväť, Materiál: Premium červená mallee dreva rukoväť, Čepeľ Dĺžka: 210MM/8.3 palec, 240MM/9,5 palec Šírka: 54 MM( Dĺžka 210mm) ; 57MM( Dĺžka 240mm) Výška: 2.1 MM Rukoväť dĺžka: 130 MM Čistá Hmotnosť : 210mm:261g,240mm:282g Rockwell Tvrdosti C mierka: 59-61 HRC Rezná sila : 6-8N

Funkcie:

Profesionálny Kuchár Nôž: Tento kuchár nôž je vhodný na chlieb, zeleninu, ovocie a mäso. Ostrý nôž je vhodný aj pre domáce a profesionálne použitie. Rezanie ako majster kuchár sa pridať do vašej kuchyne skúsenosti.

Vysoká Kvalita Materiál: Kuchynský nôž kované ostrými Japonský SKD-11 Damasku ocele rezanie core na 59+HRC. Premium vysoko uhlíkovej ocele zaručuje dobrú pevnosť, odolnosť a dobrú rovnováhu.

Ultra-ostrý Okraj: Toto kuchár nôž je určený pre všetky kuchynské činnosti a vydrží ostrý na dlhú dobu. Super ostrý nôž umožňuje jednoduché rezanie pri varení doma alebo kuchynské v prírode.

Vlastnosti: Super ostré, vysoký obsah uhlíka, vysokou tuhosťou, super anti hrdze, všestrannosť, dobre rovnováhu, pohodlná rukoväť, ľahko sa čistí a pod.

Multifunkčný Nôž: Kuchyňa kuchár nôž môže byť použitý pre vašu každodennú kuchyňu úlohy sekanie, krájanie, filetovanie, dicing a mincing všetkých druhov mäsa, zeleniny, ovocia a chleba.

Ergonomicky Sharped Rukoväť: Nôž a jeho rukoväť je vyrobená z originál červená mallee dreva a triple nit išiel do dreva, nie je len to, pridať krása na nôž, ale aj pre Extra Pevnosť & Trvanlivosť. Ergonomický dizajn je zaistiť bezpečné a pohodlné Uchopenie.

Package

- Darčeková Krabička Balenie.

Vo Všeobecnosti

- Ideálny darček pre domácich kuchárov & profesionálny kuchár.

- Dokonale Ázijské utility kuchársky nôž na sekanie, filetovanie, sekáčik, rezanie,dicing, mincing,mäso rezbárstvo.

Prečo Si Vybrať Nás?

1. Máme 20-osoba, R&D tímu do 5 dní dodanie prototyp. Nôž vyhral zlato medailisti v majstrovstvách Sveta od dánskeho národného tímu kuchárov.

2. Náš Japonský štýl nôž odroda je bohatý, poradie najskôr v Číne.

3. Japonský dovezené, brúsne kotúče a hand-made vypuklé lemovanie na dosiahnutie mimoriadne ostrých hrán

4. Moderných výrobných zariadení, Kovových prášok vstrekovanie výrobnej linky je prvou spoločnosťou, ktorá kladie do výroby v Yangjiang.

5. Vysoko automatizované výrobné linky (vrátane automatických Dierovanie, Brúsenie, Leštenie, Zváranie atď.).

6. Vákuové Tepelné spracovanie a Kryogénne Liečby výrazne zlepšuje nože' ostrosť a životnosť.

Upozornenie:

* - Nie je vhodný na krájanie cez mrazené potraviny,, ako to môže urobiť čepeľ stratiť svoju ostrosť.

* - Nôž nie je určený pre použitie v horúci plameň, pretože to môže urobiť ochranný povrch na nosenie preč a dať čepeľ trvalé matný povrch.

* - Chrome-povrch nie je hrdza alebo lesk ľahko a vyžaduje minimálnu údržbu. Tiež, čistenie nôž je tak jednoduché, ako je umývanie čistou vodou a neutrálnym mydlom.

* - Nepoužívajte ruky na testovanie tvrdosti lamiel.

* - Umývanie rúk je odporúčané.

Top Ten Nôž !

Štítky: vrecko taktických vojenských, knive, nakiri nože, damasku ocele knif, kuchár nôž, kuchyňa knive, 7cr17 nôž z ocele, survival nôž mužov, sushi set, kuchynský nástroj.


( 4 Hodnotenie )

Počet