Z Nehrdzavejúcej Ocele, Drevená Rukoväť Kuchynský Nôž Set Domácnosť, Varenie Nástroj Slicer Sekáčik Santoku Kuchynských Nožov Frézovanie Ovocie Nôž

€8.84


Popis produktu

Čepeľ noža je, aby z vysoko kvalitnej nerezovej ocele,antirust,drevená rukoväť môže byť protišmykové počas varenia,môžete ich použiť na rezanie mäsa,zeleniny,ovocia,rýb,sushi ect.

Informácie o produkte

Čepeľ listu je V-typ,robí čepeľ je hladký a ostré,na tĺkol vzor je robí non-stick počas rezania vhodná veľkosť a hmotnosť, aby varenie pracovať veľmi ľahké a pohodlné.Rukoväť je integrovaný pritiahnu masívneho dreva,non-stick čepeľ umožňuje varenie veľmi príjemné.

Veľkosť produktu

Je vhodná veľkosť pre kuchárov a dámy,jeden pekný v ruke,všetko bude ruight v kuchyni.

Zobraziť produkt

Nôž je dual-purpose,môžete ho použiť na rezanie malých kostí,napríklad,kurence,kačice,hovädzie mäso,bravčové mäso,môžete ho použiť aj krájanie mäsa,zeleniny,sushi,ryby, ect. Krásny život začína varenie.

Tipy

1.Dal nôž preč od detí, aby ste predišli, aby im ublížiť! 2.Ručné nože sú vyrobené z uhlíkovej ocele a železa,to bude ľahké dostať hrdze ak nebudete udržiavať čisté a suché po každom použití! 3.Celý proces výroby tohto noža je úplne manuálne. 4.Zachovanie tradičnej craftmanship neumožňuje využívať moderné vybavenie,tak tam je chyba počas výrobného procesu. 5.Povrch ručné nože sa pozrite nie vert ideálne,ale kvalita a sharpeness sú presne pekné. Dúfame, že za pochopenie.

Štítky: knive, kuchár nôž, kuchyňa knive nastaviť, kuchyňa knive, sekáčik a nôž, mäsiar knive, 7cr17 nôž z ocele, f frézovanie nôž, kuchynský nôž set, pre set kuchyne.


( 0 Hodnotenie )

Počet