NIEČO UVARIŤ v Kuchyni Utility Kuchár Nôž Ostrý Pevnou Čepeľou Sekáčik Full Tang Zeleniny fréza Ručné Kuchynské Náradie Príslušenstvo

€6.19


Trochu Variť MH Série Kuchyňa utility nôž

Pomôcka KnifeSize: 24.1 cm Rukoväť: 10.6 cm Čepeľ: 13,5 cm Materiál: Nehrdzavejúca oceľ Typ: Utility nôž 1.Neuveriteľné ostré, prémiovej nemeckej Vysokej Uhlíka z Nehrdzavejúcej ocele DIN:1.4416 (X50CrMoV15) s ručne leštené hrany na 12-15 stupňov na každú stranu. Presne tvrdené a odolné proti škvrnám. Tvrdosť dosiahne HRC562 s našimi High-Tech Vaccum Tepelné spracovanie. 2. Jedinečný dizajn nožov zameraním na ergonomické a zaujímavý rukoväť(slivkové kvety), ktorá poskytuje jednoduché a pohodlné uchopenie. 3. Z zarážajúce zrno leštené slivkové kvety full tang rukoväť na jemné krivky kotúča, to je ergonomická rukoväť dizajn pre výnimočné pohodlie a trvanlivosť. 4. Dobre vyvážená 4.5 palcový rukoväť a 5.3 palcový čepeľ 5. National Sanitation Foundation (NSF), BSCI a Certifikované FDA. Doživotná Záruka proti výrobca vady.

Trochu Variť ostrý nôž utility

Dôveryhodných Výroba kvality. Odborne vyrobené v Číne v roku 1995, Malý Variť doživotnú proti vady materiálu a spracovania. Takže celý Život záväzok nebola nikdy tak jednoduché. Tento nôž je nový model kuchyňa utility nôž a vykonáva vysokej kvality, Nemecko nehrdzavejúcej ocele. Navrhnutý Slávnym dizajnérom. Je to veľmi ostré, sekáčik na mäso. Verím, že sa vám bude páčiť tento nový model utility nôž na varenie.

Štítky: knive, nakiri nože, kuchár nôž, kuchyňa knive nastaviť, kuchyňa knive, sekáčik a nôž, ul varenie, 7cr17 nôž z ocele, krstný otec nôž, kuchynský nástroj.


( 2 Hodnotenie )

Počet