XYj Nerez Nôž Set 6 Ks Nehrdzavejúca Oceľ Ultra Tenký, Ostrý Nôž Nôž Mäsa, Rýb, Ovocia, Zeleniny, Varenie Príslušenstvo

€24.96


Balenie Obsahuje 1 * 8 palcový Kuchár Nôž 1 * 8 palcový Krájanie, Nôž 1 * 8 palcový Nôž na Chlieb 1 * 7 palcový Santoku Nôž 1 * 5 palcový Utility Nôž 1 * 3,5 palcový Frézovanie Nôž

Špecifikácie Čepeľ Materiál: 7CR17 Nehrdzavejúcej Ocele, Rukoväť, Materiál: Nerez Funkcie Tejto kuchynský nôž, 6pcs nastaviť, sú Trvanlivé a Praktické, vyrobené z 7Cr17 nôž z nerezovej ocele a Nehrdzavejúcej Ocele, rukoväť. Tieto Nože 8" Kuchár Nôž, 8" Krájanie, Nôž,8" Nôž na Chlieb, 7" Santoku Nôž, 5"Utility Nôž a 3.5" Frézovanie Nôž. To je pre kvalitný kuchynský riad a mali by byť vaša najlepšia voľba pre život v kuchyni. Upozornenie 1. Prosím, nevkladajte v diswasher. 2. Prosím, majte ju mimo dosahu detí. 3. Prosím, nenechávajte si na okraj a miesto nôž cieľom ľudí. 4. Prosím, nenechajte chytiť nôž po ruke, keď nôž drop-down menu. 5. Prosím, čistú a suchú nôž po použití, a umiestnite ho na suchom mieste. 6. Čepeľ je veľmi ostré, prosím, nepoužívajte si prst na testovanie nôž je ostrosť. 7. V dôsledku rôznych oceňovacích metód a Výrobnej šarže, veľkosť a hmotnosť výrobku môže mať mierne chyba.

Štítky: spp varenie, kuchynský nôž xyj, nakiri nože, hra tramontina nože, ultra ostrý nôž, mosadz nôž, keramický nôž set, ul varenie, kuchár nôž srbčina, kuchynský nôž set.


( 0 Hodnotenie )

Počet